Erkekler gelsin 3

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Vallaa dayanırızzzz...başka dertlerinizde vardır sizin sjxkxnsj kızlarrrr çabuk konu açın kızlar 1 2 3 4 5 xd ama ilk önce erkekler yazar kesinnn
benim için no problem ben genel anlam da söyledim ajsjdn
e tabi ki erkekler yazıcak , kızlar da yazıyor erkeklerden önce.
ayrıca erkeğin doğasını muhabbetlerini görmek ilginç bir deneyim sunuyor size daha ne istiyorsunuz .d

Arkadaşlar climaxin kıllarına çare bulamayacaksaniz gereksiz kalabalık yapmayın

benim için no problem ben genel anlam da söyledim ajsjdn
e tabi ki erkekler yazıcak , kızlar da yazıyor erkeklerden önce.
ayrıca erkeğin doğasını muhabbetlerini görmek ilginç bir deneyim sunuyor size daha ne istiyorsunuz .d
Ayyyy ne büyükkk şeyyyy
deneyim ajsnxnsj

avrupalı kadınlar bağrı kıllı erkekleri daha erkeksi buluyormuş beyler. bu saatten sonra işimize yaramayacak gereksiz bir bilgi...

Tüy dökücü genital bölgeye kullanılmıyor yalnız, dikkat edin.

Benim incelediklerimin hepsinde kullanılmaması yönünde uyarı vardı.
Ayol var tabi o uyarı. Sorumluluk reddi o. Sigarada da icmeyin yazıyor. İcmeyip ne yapalım gözümüze mi sokalım. Heç bişey olmaz. Az biraz yakıyor sadece.

Ben kadınlar gelsin konularına gidiyorum. Bu ne be böyle, aaa üstüme iyilik sağlık

DF8D023D-B96B-4C13-ACAF-F4CA08F5F4D6.jpeg
Genital bölgeye ağda vuracak delikanlı her türlü acıya göğüs gerer. Görünen yerler için ağda, görünmeyen (duruma göre) yerler için bu arkadaş güzel iş görüyor. Ha kokusu bi tık öğgh. Uzun solursanız geniz yakıntısı da yapıyor mendebur ama yapcak bi şey yok… Kesici ürünlerden daha steril ve güvenli en azından. O jilet elden bi kayarsa vah ki ne vah…

Hic bole dertlerimin olmamasi nasi sanat eseri bir vucuda sahibim

Geri