Erkekler gelsin 2

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
İşim gereği hergün traş olmak zorundayım. Bu da cildime zarar veriyor. Beybi face yüzüm zarar görmesin istiyorum.
Bu yüzden traş makinesi almaya karar verdim. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz makineler var mı?

Forum sey koktu valla. Bitmedi sorunlariniz..

Remington durablade.
Filips one blade de olur. Benzer makine ama filipsin bıçağı bitiyor kullandıkça. Yenisi de makine ile aynı para.

Remington ucuz ve ömürlük.

Türk'ün hayal ettiği:

1653484943863.png

Gerçekte olan:

1653484961536.png

Bak ben insan gibi cevap veriyorum. Sizin gibi olsam " berberde tras ol" "tras olma sakal bırak" "aman jilet gibisi var mı" falan yazmam lazım. Daha ileri gidip bu yaşa kadar hiç mi traş olmadın hormonun mu eksik hahahaha falan da diyebilirdim.

Demem. Forumculuk bu diil

Edit: al bak Arif başlamış bile.

İşim gereği hergün traş olmak zorundayım. Bu da cildime zarar veriyor. Beybi face yüzüm zarar görmesin istiyorum.
Bu yüzden traş makinesi almaya karar verdim. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz makineler var mı?
buddy ben de her gun tras olmaktan bıktım , suratim okul da kullanılan renkli raptiyelerin takildigi mantar panoya döndü 90lı yilların izeli gibi oldum **Spam/Adversiting** , makine kullanma kıl dönmesi yapar. hele ki braun'nun uclu doner bicaklarindan.

Günlük olursan cildin kolay kolay tahriş olmaz ama şu var eğer bunu zamana yayarsan mesela iki yada üç gün ara ile olursan ister istemez cilt hasar görür.
Tras makinesi olayına gelecek olursak Braun 7 Series marka tras makinesi al derim.
Ancak sunuda unutma cildin nem oranıda önemli bu konuda

Ek olarak @Türk eğer kendin becerebilirsen bıçak yada tras makinesi yerine ustura ile tras olabilirsin

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Hemen bakıyorum.

Ayrıca erkekler gelsin dedim Arif niye konuya girdi ki?
neyse :güneş gözlüğü:

Günlük olursan cildin kolay kolay tahriş olmaz ama şu var eğer bunu zamana yayarsan mesela iki yada üç gün ara ile olursan ister istemez cilt hasar görür.
Tras makinesi olayına gelecek olursak Braun 7 Series marka tras makinesi al derim.
Ancak sunuda unutma cildin nem oranıda önemli bu konuda

Ek olarak @Türk eğer kendin becerebilirsen bıçak yada tras makinesi yerine ustura ile tras olabilirsin
@Türk önce balon ile talim yap moruk berberler çırakları böyle sınarmış

Ben philips kullaniyorrum eski bur makina sifiri varmi bilmem ama guzel basarili.

Yanlız şuda var. Yukarıda seninde bahsettigin gibi eğer cildinde şuan için sivilce iz yara kıl dönmesi vs varsada bence en iyisi ustura derim. Hiç yoksa cilt fazla yipranmaz
aga sakat iş ustura , okey en iyi çözüm ama.. onun yerine önce açık parmatikle el hassasiyetini alıştırsın derim.

aga sakat iş ustura , okey en iyi çözüm ama.. onun yerine önce açık parmatikle el hassasiyetini alıştırsın derim.
Tamam bu konuda HAKLISIN
Peki kıl dönmesini nasıl yapacaz işte o zamanda cildi türkiye & suriye sınırı gibi dikenli tellere zemin hazırlar:D

Tamam bu konuda HAKLISIN
Peki kıl dönmesini nasıl yapacaz işte o zamanda cildi türkiye & suriye sınırı gibi dikenli tellere zemin hazırlar:D
Oda hangi yön de sabanla nasıl süreceğini biliyordur tarlayı akjsjdhdj

Geri