Erkekler dedikodu yapar mı?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Bayilirim.
Ağırlıklı dinleyici olmak şartıyla

Aynen, bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ben sade dinleyiciyim. Veya isimsiz söz ettiğim olur bazen.

Bir erkek bunu kendine yakıştırmamalı.

erkekler her şeyi yapar ama her şeyi yapanın kadınlar olduğunu iddia ederler. erkeklerin hayat motivasyonu yaptıklarını söyleyemeyecek kadar ürkek ama kadınları ön plana atıp suçlayacak kadar cesur olmalarıdır. erkekler kapatılmalıdır ya da sadece oy çuvalı taşımalılar, doğru yere. allah da bazen düşünüyordur bence bunlara da gerek yokmuş abartmışım diye. eminim…
(az uyudum ve kimseyi sevemiyorum bugün)

Ben ortaya bırakırım lafı sonra dinlerim, çok zevkli oluyor

Aslinda dedikoduyu en iyi onlar yapiyor. Mesela esim berbere gidiyor Venloda ne olup bitmis herseyi ogreniyoruz. Sonra gelip bana anlatiyor, birlikte istisare ediyor atip tutuyoruz....

genelde özel maçlarda toplaşıp güzel dedikodu döndürüyoruz. tabii çoğunlukla hiçbir şeyden haberi olmayan ben "vay anasını, öyle mi olmuş, oha, yok artık, inanmam" tepkilerimle eşlik ediyorum.

Kadınlardan daha fena yapıyorlar. :s

Hiç çekilmez.
Fazlasi cekilmiyor..kaptirdiklarinda agizlarinin ayari da olmuyor...sonra bir bakmissin,kendini mahallenin kahvehanesindeymissin gibi hisediyorsun..
Kahvenin önünden gecen kadinin hayali canlandi gözümde..

Fazlasi cekilmiyor..kaptirdiklarinda agizlarinin ayari da olmuyor...sonra bir bakmissin,kendini mahallenin kahvehanesindeymissin gibi hisediyorsun..
Kahvenin önünden gecen kadinin hayali canlandi gözümde..
Çok denk geldim ve şok içinde izledim… Bizler yanlarında solda kocaman bir “0” :)

Geri