Erkekler de tayt giysin mi?

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Hem saat takmaya da gerek kalmaz böylece, horoloji yerin dibine batsın.

-Saat kaç oldu? mu dedi birisi, bakayım, 14:45 suları olması lazım... Üçe geliyor işte.
-Tışk.
-Ric.

Tıklamayacaktım bu konuya ya.
Ben bir üstteki içinden geçenlere tıklayacaktım.
Blurlu falan koysaydınız bari. İnsanın yüzüne yüzüne zonk diye gelmesin böyle şeyler.

Angry I Hate Everyone GIF

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Giyer misin diye sorsam giyerim diyecek arkadaşım var huyunu suyunu sevdiğim bugün kendisine de dedim sen kız olacakmışsın da sonradan erkek olmuşsun diye kikiki gülüyo fkfkfk

Kadınlar zaten erkeklere bakıyolarmış şimdi aklıma geldi kollamak lazım kendimizi 😂😂

Eşim bisikletle dağ taş, diyar diyar gezdiği dönemlerde bisikletçiler için olan taytlardan giyiyormuş, onlar daha farklı oluyor sanırım. Ama üstüne şort da giyerdim ben demişti. Sadece tayt bilemiyorum kfjf Alışmamış gözümüz erkeklerde, kendileri bilirler tabi… bir de eşleri…

Arkadan bakıp karar vermeyin önden de bi görseydiniz. Sonra pişman olmayın

Giy kumaşını kot pantilyonunu şükret. Siz giymeyin

şimdi bak kardeşim. mahalledeki bakkal abinizi, kahvehane müdavimi dayınızı, iş yerinizdeki güvenlik görevlisini, üst kattaki remzi amcanızı taytlı hayal edince tadınız kaçmıyorsa, söyleyin giysinler. hak ettiysek eyvallah.

Bir de bunu normalleştirmeye çalışanlar türedi. Kim ne giyer nasıl dolaşır elbette beni ilgilendirmez. Yalnız her trendin/modanın özgürlük diye pazarlanması bana aşırı itici geliyor. Ha ben silah zoruyla giyerim belki o ayrı, ama onun dışında giymek zorunda kalsaydım eğer bir dağın başında bir mağarada olmalıyım, kurda kuşa bile görünmemeliyim o vaziyette.

Geri