Erkekler de her gün ne giysem telaşına kapılıyor mu?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
elbette bakımlı ve güzel giyinen bir adam olmak insana kendini iyi hissettiriyor. ancak bu telaş neden ? ben akşamdan hazır ediyorum giyeceğim şeyleri, o yüzden de herhangi bir telaşa sebebiyet verecek durum yaşamıyorum.

Evet kızlardan daha da fazla belki bazıları

Hayir.
Pijamamla rahat rahat dolasabilirim her yerde

zaten uzerine 6162+1272 metre boyunda kaban giydiigmiz için ne gu.digimizin pek bir önem olmuyor bu sira

Kapılıyorlar neyse ki ben el attım da o derdi bitti.. :) ama şu saç olayına hala çözüm bulamadık aşırı takıntılı saç konusunda acıyorum bazen o saç tellerine :s

Kapılmıyorum. Temiz olmasına ve iki gün üst üste aynı kıyafeti giymemeye özen gösteririm. Fizik iyiyse her şey yakışır değilse ne yapsan boş.

sokağa ve şu sosyal medyada paylaşılan giyim videolarına bakınca gayet iyi ve uyumlu giyiniyorum diye düşünüyorum. pantolon, gömlek, kravat, kemer, ayakkabı uyumunu ayarlarsan tamam. kolay.

Son düzenleme:
Telaşa kapılmasam da ne giysem diye muhakkak düşünüyorum. Tabii kırmızı-yeşil renk körü olmam, en sevdiğim rengin yeşil olması ve dolabımdaki üst giyim ürünlerinin de ağırlıklı olarak yeşil tonları olması gibi ufak bir problemle de uğraşmak zorunda kalıyorum ama olsun......

erkeklerin tek telaşı akşam 20’de başlayacak olan zara uygulamasındaki indirimde sevdiği kadının favorilerini herkesten önce, hıphızlı almak falan olmalı. biz istediklerimizi giyemeyince başkalarının ne giydiğine bakmıyoruz zaten, telaşa kapılmasınlar. cem özkök dışında kapılan da yoktur herhalde…

Geri