Erkekler bir kızın aşkından yemeden içmeden kesilir mi?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
İnşallah bu kez yanılmaz diyorsun, hala mantık arıyorsun :) yok yahu yok yok, aşkta mantık yok. En son ne zaman birine aşık oldun Lefty, ya da oldun mu?
Aşkın bilimsel gerçeğini bildiğim için geçici bir süreç olduğunu da çok iyi biliyorum. Farkındalık oluşunca tabii ki o duygunun yarattığı olumsuz etkiler de azalıyor.

Mantık aramaktan öte, onunki biraz da başarısız bir evlilik yapmanın yarattığı üzüntüydü ancak sonuçta yeni biri ile yeniden mutlu olma şansı yakaladı. Aşık olmasa zaten yeniden evlenmeyi de göze alamazdı. Aşk bitecek ve yerine sağlıklı bir ilişki kalmalı, bahsettiğim detay bu yoksa yine sorun yaşanır. Bu seçimi ise oldukça uygun görünüyor ancak tabii ki zaman gösterecek.

• Beğen
Tepkiler: W
Aşkın bilimsel gerçeğini bildiğim için geçici bir süreç olduğunu da çok iyi biliyorum. Farkındalık oluşunca tabii ki o duygunun yarattığı olumsuz etkiler de azalıyor.

Mantık aramaktan öte, onunki biraz da başarısız bir evlilik yapmanın yarattığı üzüntüydü ancak sonuçta yeni biri ile yeniden mutlu olma şansı yakaladı. Aşık olmasa zaten yeniden evlenmeyi de göze alamazdı. Aşk bitecek ve yerine sağlıklı bir ilişki kalmalı, bahsettiğim detay bu yoksa yine sorun yaşanır. Bu seçimi ise oldukça uygun görünüyor ancak tabii ki zaman gösterecek.
Lefty bazen robot olduğunu düşünüyorum…

ne yemesi ne içmesi
3 güne unutuyorlar

Soz yazari bosuna yazmamistir ya bunu;
"Gecmiyor bogazimdan inanirmisin sen yokken ne ekmeeeek nede bir yudum suu"

Aşkından değil ama ?

benimkiyle bol bol yer içeriz ya
neden kesilelim

ben kestirmistim.. var öyle bağımlılık huylarim..

sjdhej

keşke sapkınca şiddete meyletmek yerine yemeden içmeden kesilseler...

Geri