Erkekler balıketli kadınları daha mı çok tercih ederler ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bu göreceli fakat balıketli kadınları daha çok beğeniriz. aslında erkekler olarak sevdiğimiz kadının kilosuyla pek ilgilenmiyoruz.

Çekicilik çok başka bir durum ve bir ortamda var olan çok sayıda güzel kadının hepsi her erkeğe çekici gelmez.
Kilosu kendine yakışıyorsa ve sağlıklı ise bence en güzel kilo odur yoksa sıfır beden olacağım diye yarı aç gezmenin alemi yok.
Erkeklere sormuşsun @Serçe ciğim ancak ben de yanıtladım.:)

@Lefty, iyi yaptın bu genel bir soru canım balıketli hatunlarda yanıtlayabilir Sjsjssj
Ayrıca bazıları çok tatlı oluyor gerçekten :)

oglak kadını kim forumda? need bey gözünü birine kestirmiş anlaşılan o değilde
hafif balık etli olabilir tabi hoş olur : ) xd

Sahsen ben sevmem.

Sıkı etli daha iyi

@Lefty, iyi yaptın bu genel bir soru canım balıketli hatunlarda yanıtlayabilir Sjsjssj
Ayrıca bazıları çok tatlı oluyor gerçekten :)
Plajlarda gördüğüm kadarı ile bazı kadınlara kilo çok yakışıyor ve zayıf olsa o kadar hoş durmayabilir.
Zayıflığı abartanlar da var ve kıyafetler adeta üstlerinden düşüyor.
Sağlıklı kiloda olmak önemlidir ve dayatılan standartlara ya da güzellik algısına kapılmamak gerekiyor.

umarım forumdaki balık etli kızlar kimler diye konu açılmaz ya :emoji_relaxed: :emoji_cloud_lightning:

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Balıketi diye bahsedilen balık balina değil. Standart görülen kilonun bir tık üstü. Şahsen benim de en beğendiğim vücut tipi. 34 beden algısını ne sağlıklı buluyor ne de göze hitap ettiğini düşünüyorum.

bu şey deilmi balık etliyim balık etlileri övmem gerekiyor yorumu.

• Beğenmedim
yo sana yazdım? .s bence öyle görünüyor burdan bakınca yani
boş hayatlıkla olayın ilgisi nedir ? :emoji_relaxed:
iyice kendinizi nimetten sayıyorsunuz he :)
böyle bi karşıyı kücük düşürmeceler filan

az evvel baş örtüsü konusunda serzenişte bulunan bir kadın gelsin bu konuyu açsın, sonra kadın neden eril tahakküme maruz kalıyor, bundan işte.

• Beğenmedim
Küçük düşürmeceler mi? Bunu hayatta sen gibi hiçbir vasfa sahip olmayan birine bile yapmadım. Bu bahsettiğin özellik senin üstü kapalı yapmaya çalıştığın ve artık mide bulandıran özelliğin.

Ve şu da var madem bana yazdın konunun muhatabı olarak söylüyorum ki alenen ya da üstü kapalı (genelde tercih ettiğin yöntem) yorumlarım üzerinden herhangi bir yorum yapmanı istemiyorum.

Küçük düşürmeceler mi? Bunu hayatta sen gibi hiçbir vasfa sahip olmayan birine bile yapmadım. Bu bahsettiğin özellik senin üstü kapalı yapmaya çalıştığın ve artık mide bulandıran özelliğin.
Vallahi yelda senden hiç haz almam muhattap da olmam kendi kendine yine gelin güvey olmuşsun birşeylere küçük düşürmeceler mi? dedikten sonraki hayatta sen gibi hiçbir vasfa sahip olmayan birine bile yapmadım < söylemin peki? nerden biliyorsun hayatta bir vasfa sahip olmadığımı? :D
bak yine bütün dünya sanki kendi etrafında dönüyor gibi yorum yapmışsın sen kimsinki ben sana üstü kapalı laf atacamda senin miden bulanacak? ahahahahaha yahu senin en son beni alıntıladıgın mesaja geri dönüş bile yapmamısım seni kaale bile almıyorum? ne anlatıyorsun sen ya :D
hadi şimdi ikile
bukadar kendiyle çelişen biri görmemiştimxD

Son düzenleme:
Geri