Erkekler ayrıldıktan sonra stalk yapıyor mudur?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
b0ed7532-c45f-4be5-9120-908a329e843d.jpg

Valla çok geniş bir arkadaş grubunun tek dişi üyesi olarak söyleyeyim, bizim gibi çılgınca olmasa da stalkluyorlar. Tabi kadınlar da erkekler de önemsediği kişilerin ardından yapıyor bunu. Eğer çok da önemsemediği biriyseniz stalklamaz.

Eğer cidden bittiyse bakmaz , bakıyorsa haklı çıkmaya bakar bakmıyorsa kurcalamaz. Eğer baktı ve birşey bulduysa bitmediyse de bitirir.

stalkın dibine koyuyorum şu sıralar

kim beğendiyse hain belledim ak

sıkıntılı ruh hallerindeyim sadfsadf

Stalk ne ki ? Yabancı terimleri bilmiyor ve kullanmıyorum da o yüzden anlamadım.
Öylesine yorum yapmaya geldim yani
=)

Gerçekten seven,değer veren herkes yapıyor bunu.
Merak ediyor.
Tamamen bitirmişse,yolunu yapıp ayrılmışsa yapmayabilir.

Etik olarak doğru değil. Birinin hayatından çıkıyorsun. Bunu ona da söylüyorsun. Kendin de kabul etmişsin. Ne diye " acaba ne yapıyor " diyip takip ediyorsun ki ?

Bunu yapan arkadaşlarımın istisnasız hepsi mutlu olamıyorlar. Akıllarının bir kenarında o duruyor çünkü.

Unutmak lazım efenim.

eşimin 24 yaşında bir erkek kardeşi var, öyle bir stalklıyor ki kız bundan 2 hafta önce ayrıldı eminim şimdi arasam evde hala yatakta tepinip ağlıyordur :((
ayrıldıktan sonra 3 gece bizde kaldı ağlayıp inleme seslerinden uyutmadı bizi - kız da maşallah kulüp kulüp gezip bunu iyice dellendiriyor ..

Ayrıldıktan 30 gün sonrasına kadar hanımım sayılır. 30 güne kadar barışma ihtimali olur bence o yüzden takip ederim.
30 günden sonra serbest kalıyor.

Geri