Erkekler aldatırken hemcinslerinden destek isterler mi?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Kıza yakalanmıştır kankasından yardım istiyordur. Ya da böyle bişey ortaya çıktığında olm dikkat etseydin eline yüzüne bulaştırdın tepkileri.
Hiç sen nasıl insansın bu yapılır mı sevgiline tepkisi görmedim Sjsjssj en son bi arkadaşım hep o erkek arkadaşı saklıyor ondan öğrenmem gereken çok şey var diyordu :dd

Çapkınlığa yalnız çıkılmaz zaten. Kızlar genelede iki kişi takılır. Biri güzel olanı, diğeri de ondan faydalananı. Birisine takılırsak, diğeri boşta kalınca işi bozuyor. Bu nedenle hep bir suç ortağına gerek duyarız.

Çapkınlığa yalnız çıkılmaz zaten. Kızlar genelede iki kişi takılır. Biri güzel olanı, diğeri de ondan faydalananı. Birisine takılırsak, diğeri boşta kalınca işi bozuyor. Bu nedenle hep bir suç ortağına gerek duyarız.
bilimsel açıklama gibi olmuş bu kfpdnfpdmfk

wingman bu gibi durumlar için var.

takım başarısı her zaman bireyselden önemlidir.

yanınızdaki saptan yardım istediğiniz için ona bir kız arkadaş bulmanız icab eder.

ve son olarak yola ikna edilmişlerle çıkılmaz.

Sorun çapkınlıgı hoş gören erkek kişileri
Soruna birde evli erkeklerden hoşlanan bayanları ele alarak bakarsanız bu konuda 6 7 ayrı konu çıkar .. Erkekler çapkınlığı yalanla yapar bekarım diye birde evli olduğu bilinen erkeklere yanaşan kevaşeler vardır oda sizin hemcinsleriniz onlarada bir değinmek lazım hocam :D hoca hanım hoca abim unisex telafu bulamadım ya la

Soruna birde evli erkeklerden hoşlanan bayanları ele alarak bakarsanız bu konuda 6 7 ayrı konu çıkar .. Erkekler çapkınlığı yalanla yapar bekarım diye birde evli olduğu bilinen erkeklere yanaşan kevaşeler vardır oda sizin hemcinsleriniz onlarada bir değinmek lazım hocam :D hoca hanım hoca abim unisex telafu bulamadım ya la
Vay fışkılar onları da bi dürtelim tamam hocam hemcinsimi gömmekte istemiyorum ya başın papazı erkekler Ssjsjsj

Vay fışkılar onları da bi dürtelim tamam hocam hemcinsimi gömmekte istemiyorum ya başın papazı erkekler Ssjsjsj
Geçen kurban bayramında yeni kimlik aldım çipli.. Ne memleket yazıyor nede medeni durum.. Hems cinslerim yaşadı :D ahahaha devlette destek atıyor ellam

Geçen kurban bayramında yeni kimlik aldım çipli.. Ne memleket yazıyor nede medeni durum.. Hems cinslerim yaşadı :D ahahaha devlette destek atıyor ellam
Ay sen çok fenasın Yozgatlımısın hocam paçalarından akıyor zeka : D

Ay sen çok fenasın Yozgatlımısın hocam paçalarından akıyor zeka : D
Paçalarımdan akıyor bişiler doğruda akıl değil sdfdghsfg yoh ben yozgatlı değilim yakın çorumluyum çorumu gören cennetlik İstanbul style tam istanbul piiiiii..... şey beyfendisi soruları alayım ne vereyim aplama

Paçalarımdan akıyor bişiler doğruda akıl değil sdfdghsfg yoh ben yozgatlı değilim yakın çorumluyum çorumu gören cennetlik İstanbul style tam istanbul piiiiii..... şey beyfendisi soruları alayım ne vereyim aplama
Acı sarı leblebi Sjsjssj

Çokonat avakado pırasalısı bile var hey yavrum hey bir çorumlu gördüm gül gibi yaktı keşkülü oldu kazan dibi gibi... Oğlum espiri yapacan diye batma batma napıyon criss dfsdfgsdfgfsdg

Off yanmış sütlaç olsada yesek

Tabii ki biz arkadaşlarımızın arasının da bozulmasını istemeyiz. Bu nedenle sırlarımız aramızda kalır. Gerçeği bilsek te bahaneler buluruz, ortamı yumşatırız. Böyle maceraları genelde bayanlar yanında konuşmayız.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Ismail, bilgiler icin tesekkurler. peki daha neler var bilmedigimiz?

Geri