Erkekler ağlamaz

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Erkeklerin ağladıgında teselli verecek söz.

Erkekler ağlamazzz sil göz yaşını. Teselli ve yalandır.
Aynı zamanda bir Nilüfer şarkısıdır. :D

* Ağlasınlar efendim hem de hüngür hüngür ağlasınlar.

* Başını koysun sevgilinin dizlerine ağlasın.

Bir Nilüfer şarkısı.
Ayrıca ; erkekler insan değil mi? ağlamamalari için bi sebep olamaz kompleks yapanların uydurmasi diyeceğim durum.

Bunu diyen insanların hâlâ var olduğuna inanmıyorum.

Erkekler ağlar bence en dogalda haklarıdır.

İnsanları kadın ve erkek olarak ikiye bölen toplumun, doğduğundan beri kadına erkeğe ayrı ayrı roller biçerek başında kadınlar/erkekler bulunan kurduğu yargı cümlelerinden sadece biridir. Nice er bu yolda ağlamamaya debelenirken çatladı gitti:p Üzülüyorum ben bu erkeklere, sanki her zaman güçlü olmak zorundalar bu erkeklik sıfatını layığıyla taşıyabilmeleri için. Erkeklere güçlü deriz ya, asıl kadınlar daha güçlü. Çünkü onların böyle zorlama durumları yok, kadın dediğin ağlar, kadın dediğin içinde tutmaz, kadın dediğin acıyı dibine kadar yaşar diye diye olabildiğince içlerini boşaltıyorlar. Ama gelin görün sırf güçlü olmak zorundalar diye ufacık bir serzenişte bile bulunamayan erkekler içleri boş kas yığınıyla ortada geziyorlar. Saldırmayın durun, sizin için iyi birşeyler söyledim:p Rahat bırakın erkekleri dedim:p

Unutmadan Boys Don't Cry. İyi filmdir, izleyin izletin.

ağlamayalı çok zaman oldu ya biri beni ağlatsında rahatlim :D

İnsansa aglar yahu

Ağlar.
Boynuma sarılıp, hıçkıra hıçkıra ağladığına şahit olduğumdan beri, aslında erkeklerin kadınlardan daha içli ağladığını biliyorum.

Geri