Erkekler Açık Tenli Kadınlara Bayılıyor!

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Solaryuma gitmek, yazın son raddeye kadar güneşlenmek trend sanıyorsanız bir kez daha düşünün. Çünkü görünüşe göre erkekler beyaz tenli kadınları daha seksi buluyor!

1613168323276.png

Erkeklere göre beyaz tenli kadınlar daha masum ve saf bir görünüme sahip. Koyu tenli kadınlar ise iktidar çabasını hatırlatıyor.

Toronto Üniversitesi'nden uzmanlar ırk gözetmeksizin erkeklerin kadınlara bakış açısını inceledi. Erkekler açık renk tene sahip kadınlar çekicilik, saflık, bakirelik ve iyilik simgesi. Koyu renkli kadınlar ise gizem, seksilik ve tehlike hissedilmesine neden oluyor.

Araştırmacılar anket kapsamında çeşitli ten rengine sahip 2500 fotoğraf gösterdi. Erkekler genelde Keira Knightley'i Penelope Cruz'a tercih ediyor. Ancak kadınlarda durum tam tersi. Kadınlar George Clooney'i Daniel Craig'e tercih ediyor.

Sosyolog Dr. Shyon Baumann her kültürde kadının nasıl görünmesi ve davranmasına dair genel geçer fikirler olduğuna değiniyor. Örneğin Avrupa'da etnik grupların çoğunluğunun teni açık renkli ve renkli gözlere sahipler. Bu da erkeklerin ne tür kadınlardan hoşlandığını gösteriyor.

Ayrıca Avrupa ve Amerika'da eskiden açık tenlilik asalet göstergesiydi. Bu nedenle üst tabakaya mensup kişiler güneş şemsiyelerinin altından başlarını çıkarmazdı.

Ekli dosyalar

• 1613168269261.png
    1613168269261.png
    122.5 KB · Görüntüleme: 3
en zehirli yılanlar açık renge sahiptir...
kendi ayağıma da böyle sıkarım <3 erkeklerin neye bayıldığı umrumuzda değil, bi daha böyle araştırmalar yapmasınlar...

Yılan demeyeydin iyiydi

beyaz ten kızıl saç düşünsene offfff beyaz ten yaaa varmı ötesi hehehe

Çok hassas olur tenleri sakalınız batar öpünce kızarır öptürmezler sert dokunsan izi kalır haftalarca geçmez sıkıntı kadın teni..

Ben bayılmıyorummm solaryum düşünüyorum..yazında yanamadık zaten :(((

Ben kara hatun seviyorum fkekvkkdlckekck

Hemcinslerimde sallıyor bu konuda inanmayın, resimdeki kadın esmer olsa ten renginden dolayı kim hayır der veya esmerlerden hoşlandığını iddia eden erkekler resimdeki kadının bu hali ile kim geri çevirebilir ? Azıcık dürüst olsanız keşke ;d

Yani nefes almasının yeterli olduğunu pek çok kez söyledik ama hala seçici olduğumuza yönelik iddialar ortaya atıyorlar.

birkaç tane nefes alan gördüğünüzde meyliniz bu yöndeymiş. BİLİMSEL Bİ ÇALIŞMAYA KARŞI ÇIKAMAYIZ, TŞK

araştırmacıların çalışmasını yılan diyerek bitirmişim gibi hissettirmesenize :( hep masum ve saf görünüyorlar diye dedim... if.com'daki beyaz tenliler hariç tamam... hariç de lan.
hem ben orada bizi saf sanıp vur enseye al lokmasını diyenlere meydan okudum... yılan derken hani ayağınızı bi kaydırırsak bi daha yürüyesiniz bile gelmez gibisinden...
neler anlatıyorum acaba.

Koyu tene 96 ton acik renk fondoten suren kadinlar isi biliyormus. Biz de ne bicim makyaj diyorduk kadinlar sinsi cikti.. aferin kizlar!

Buğday ten her zaman kazanır.

Esmerler kokuyormuş.
Bilemiyorum..öyle duydum.

Buğday ten her zaman kazanır.

cingene.jpg

Selamun aleyküm.

Ben daha çok açık seçik karılara bayılıyorum, ten rengi çok mühim değil açıkcası. :emoji_shrug:

Geri