-
-
-
-
-
Hak edilen gerçekçi cezâların verilmemesi, verilememesi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl yok böylelerine idam diyoruz ona da karşı çıkıyorlar yaşama hakları var diyorlarDefalarca şikayetçi olunuyor ama yapılan bir halt yok. En fazla bir iki seneye serbest bırakılıyor çoğu. Caydırıcı cezalar olmadikca, herhangi bir parti mensubu diye sırti sivanmaya devam ederse daha çok canımız yanacak. Vah gidene... Artık gerçekten şiddete şiddetle karşılık verme taraftarı oldum çünkü adalet yok.
Ne idamindan bahsediyorsun? Boyle güvensiz bir devlete idam hakkı tanınır mi daha suçlu suzsuzu ayiramiyorken? Öldürülmeden zarar görmeden önce yapılan şikayetler dikkate alınsın istiyorum cezalar yükseltilsin içeride çürüsün pezolar. Devlet öldürmek için değil vatandaşının canını korumak, canlarına kastedenleri cezalandırmak için var.Nasıl yok böylelerine idam diyoruz ona da karşı çıkıyorlar yaşama hakları var diyorlar
Cana kastedenin cezası ölümdür devlet niye bu pislikleri beslesin. Yoksa üzülerek söylüyorum ki böyle haberler karşımıza çıkacak.Ne idamindan bahsediyorsun? Boyle güvensiz bir devlete idam hakkı tanınır mi daha suçlu suzsuzu ayiramiyorken? Öldürülmeden zarar görmeden önce yapılan şikayetler dikkate alınsın istiyorum cezalar yükseltilsin içeride çürüsün pezolar. Devlet öldürmek için değil vatandaşının canını korumak, canlarına kastedenleri cezalandırmak için var.
Kadına şiddet uygulayan erkekler için açılmış bu konu bırak bu marjinal coolumsu hareketleri tatava yapmaTerörün cinsiyeti olmaz şu konuda önce bir anlaşalım. Cinsiyetlerden birine ayrımcı yaklaşılarak diğerinin seviyesine indirilmesi de çıkartılması da boş edebiyattır. Olaylar feminizme maskülizme bağlanmazsa daha verimli sonuçlar elde edilebilir. Önce bir insan olabilmek lazım.
üniversite öğrencileri kadın katillerinden daha büyük tehdit olarak görüldüğü sürece bu sorun çözülmez.
Hyr.@juju sen de kadına şiddet uygulanlara, tecavüzcülere, teröristlere, hayvana işkence edenlere idam istiyor musun?