Soru C Erkek tavlamak tabiri neden yoktur ?

Konu sahibi son olarak 663 gün önce görüldü
Onlar zaten tavdır :hih:​

''Beni tav edecek bir bayan bekliyorum o zaman. Kendine güvenen çıkar er meydanına ;)'' dediğim başlık.

kim demiş yok diye?
çok defa şahit oldum erkekleri tavlamak adına binbir türlü takla atan kızlara : )
bazı erkeklerimiz iradelerine o kadar hakim ki çoğu kızdan daha edepli bile olabiliyor
onlar zaten tavdır deyip genellemek erkeklere haksızlık olur : )

İzmir de pek ala olan kavram.

Aslında vardır o tabir ama kızlar ilgilendikleri erkeğe çeşitli çabalar ve oyunlarla kendileri tavlanıyomuş gibi yaptıklarından pek bilinmemektedir.:D
Ama herzaman kolay bi iş değildir zira hedefteki erkeğin sosyal çevresi, kültürel birikimi, zekası, zevkleri, etrafındaki kadınların ilgisi vb. gibi özelliklerine göre değişir. Mesela Kıvanç Tatlıtuğ u tavlayın da görelim :D

Ben şahsen tavlandım. Kadınlar daha akıllı bu konuda

Dünyadan bağlanıyorum. Elbette var, hiç bi çevren yoksa dizi falan izle, göreceksin .p

Tavlamak yerine ayartmak kelimesi kullanıldığından olabilir.

Ben duydum kızın ağzından ben bu erkeği tavlarım dedi ve yaptı asıl kızlar tavlar erkeği kafaya koymaya görsün vala yuvayı bile yıkarlar..

kim demiş yok diye?
çok defa şahit oldum erkekleri tavlamak adına binbir türlü takla atan kızlara : )
bazı erkeklerimiz iradelerine o kadar hakim ki çoğu kızdan daha edepli bile olabiliyor
onlar zaten tavdır deyip genellemek erkeklere haksızlık olur : )

Keske tum erkekler boyle olsa :p

Erkek tavlamaya calisan da kiz cok, ama genellikle erkekler ustleniyor sanirim o gorevi.
Ya da benim etrafimdaki hicbir kiz boyle birseye yeltenmedi, o yuzden erkeklerde zannediyorum:) Devir cok degisti anacim, cok :p

Oysa erkekler daha kolay tav olur :T:

Ayartmak kelimesi daha uygun olduğundan tavlamak kelimesi kullanılmaz.

Onlar zaten tavdır demek pek bi yanlış olmuş bence.

Geri