#erkek,para ve bayan üçlüsü#

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1567 gün önce görüldü
Dayanamadım,yazıyorum işte..
Çok duyuyuyorum, forumlardada çok rastlıyorum..Görüncede çok üzülüyorum.

Gerçekten, Zengin olan erkeklere, kızların zaafı mı oluyor..?
Parasının olması ,bazı kızlar için yeterli oluyor öylemi?

Bazen Kredi kartı diyorlar, "masaya koydumu tamamdır" falan..
Bazen gördüğüm olmuştur, arabaya binip,müzik açıp, yollara koyulanları..

Arabaya binmiş diye bakan kızlar, öylemii..

Gerçekten öylemi oluyor?

Bizde de var bunlar,ama biz hiç düşünmedik böyle..

Bir bayan,
adam olmayan adamın..
Kibirli,riyakar bir şahsiyetin, neyini beğenir, ne bulur ki yanında
..

Ben derim ki; Para ölçü değil, tartıdır.Onunla Karşındakinin ne olduğunu anlarsın ancak..Parayı amaç edinenler,birilerinin oyuncağı olmaya maruz kalırlar..

Usta

abi sokağa çıktığında hiç mi la olm kıza bak yanındaki kekoya bak dediğin olmuyor. heh işte öyle dediğin adamlar o bahsettiğin adamlar.

İnsan parasindan daha degerli olmali. Parali adam olacagina 'tam adam' olsun kafi.

abi sokağa çıktığında hiç mi la olm kıza bak yanındaki kekoya bak dediğin olmuyor. heh işte öyle dediğin adamlar o bahsettiğin adamlar.

İnan,dün oldu..
Farkettim..

Bayan o kadar bakımlı ve güzeldi ki, dikkatleri çok çekecek kadar..Erkeği sorma ,Iyyy..

Haklısın Oggy

Var maalesef böyle kızlar. Aynı şey erkekler için de mevcut. Sadece çıkar ilişkisi oluyor bu tarz şeyler sevgi ve aşktan yoksun. Para araçtır, amaç değil

Tamam , eger hatun kisisi cebinin kabarik olmasina bakiyorsa o komidinin ustundeki para onun hakkidir anladiniz siz onu :T:

C-707 cihazımdan gönderildi

Abi Nadya bile Turabi'ye yazıyor ;) Bu espriden yola çıkarak kızlar doğru düzgün adamlarla dost olur , kendisini üzen tiplerin peşine takılırlar. Bu dünyanın her yerinde aşağı yukarı böyle kaç tane kadın örnek düzgün denilen adamlar için aşk acısı çekmiştir , çok az..

Para pul araba üçlemesine gelirsek bu kızın rahat etmek istemesiyle alakalı. Sahip olmadığı şeylere heves ediyor, rahat yaşamak istiyor. Teslim olduğunun gayet kendi de farkında bu kirlilik iki uçlu al - ver ilişkisi.

(Genelleme yapmadan kimseye dokundurmadan)

Güzel ve fydalı yprumlar olmuş.
teşekkürler arkadaşlar.

Bugün de milyoner olamadım para köpeğim olsada kesip harcasam anlatabiliyom mu?

usta o tarz kişiler henüz bir olgunluğa erişmemiş, aşk duygusundan yoksun kişiler. Ne kadar mutludurlar ki ? Para biter aşk biter. Belki kızdaki namusta gider. Allah o kadar düşürmesin bizleri.

Geri