Erkek ortamları kadınlarınkine göre daha güzel değil mi?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
thumb-672-378 (1).jpg
Erkeklere bakıyorum yakıyorlar bi sigara kakara kikiri samimi şekilde sohbet muhabbet dönüyor eğleniyorlar maça gidiyorlar okey atıyorlar kızların ki öyle olmuyor herkes birbirini süzüyor kıskançlık gösteriş yapmalar hepsi dünyayı kurtaracak konuşsanız ama süs püs derdindeler iltifat ederken bile sinsi bir halleri var samimi değiller...
Tabiki çok iyi kız arkadaş ortamı da olabilir ama genel durum bu erkeklerde siz gördünüz mü ne giymiş ne takmış süzen kıskanan çok nadirdir

Şu açıdan düşünmüyorsun, evde 8 erkek var mesela artık aktiviteleri her neyse, bunlardan birine bir kadından buluşalım mesajı gelirse ya da kadınlar bunu evine davet ederse, o erkek orada durmaz. Kadını tercih eder. Buna gelen o mesajı evdeki erkeklerden bir diğeri daha gördüyse, kızın arkadaşı falan varsa ben de gelebilir miyim diye sorar. O da gitmek ister. Dediğin gibi erkek ortamı daha güzel olsa, o gitmek istemez ve kalır. Demek ki öyle değil.

Arkadaş grubunuzun niteliğini siz seçimleriniz ile belirliyorsunuz ve rahatsızlık veren, huzursuzluk çıkartmaya çalışan insanlardan uzak durunca sorun yaşanmayacaktır.

Kadınların hepsi yukarıdaki özelliklere sahip olmuyorlar ve bu konuda da yine seçim size aittir. Yan yana gelmek istemediğiniz kişilerle laf olsun diye görüşmeyin. Başka yaşamlara sürekli karışan, kıskanç, kendini birileri ile kıyas yapan ve anlamsız şekilde rekabete giren kişilerden uzak durdukça arkadaş çevreniz de daha nitelikli bir hal alır.

"Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim." sözü boşuna söylenmemiştir.

Biz erkekli kadinli takiliyoruz ve cok da egleniyoruz.

Erkek ortamı çok da güzel gelmiyor ya bi evde pes/fifa oynayacaklar,küfürler dönecek havada,kızları çekiştirecekler aralarında, sigara alkol.. bide kızlarınki bakım yapıcaklar o ara dönen dedikodular… film/dizi açıp izlerler bittiğinde film dizi kritiği yaparlar… kahve içip sohbet ederler.. müzik açıp dans ederler.. tatlı/yemek falan yaparlar..vs canım girls night çektiiii

Erkek ortamları ayak kokar, ıyykkkk
Kadın ortamları ise içten içe hasetlik.. kjkjkj

Kadınlar ortamında olan şeyler aile konuşmaları diğer kadınlara gömmeler yeni dedikodular botoks tırnak saç cart curt fakat geçen bana gelen misafire b güzellik yaptım ve onu dedikodu yapmaktan kurtardım çünkü çok doluydu ve susmuyordu önce yemek yedirdim dışarıda sonra ise bowlinge götürdüm iki seans yenildikten sonra bırakamadı dedikodunun bütün hırsını bowlingten aldı toplar isyan etti artık Sjsjsjs

Erkekler aynı ortamda buluştuğunda felsefe akımlarının çıktığını bile iddia edebilirim. Bazen öyle muhabbetler oluyor ki neredeyse dünyanın yuvarlak olup olmadığı bile tartışılabilir :)

kadınların ayakları kokmuyor mu ?
Yok yA onların ruhu kirli kjkjkjkj
Senin yüzünden hemcinslerim beni topa tutacak , ama gerçek bu kadınlar birbirini çekemez hep bi hasetlik, hep bi fesatlık yalansa yalan desinler kjkjkjjh

• Alkış
Tepkiler: ne
Yok yA onların ruhu kirli kjkjkjkj
Senin yüzünden hemcinslerim beni topa tutacak , ama gerçek bu kadınlar birbirini çekemez hep bi hasetlik, hep bi fesatlık yalansa yalan desinler kjkjkjjh

yok ben ayak kokusuna takıldım çekememezlik, hasaetlik konusuna değil. ayak bu kadında da kokar, erkekte de. yıkamamakla alakası olur olsa olsa. ayağında mantar falan yoksa tabi. neden bunu yazdın ki şimdi, psikolojik olarak burnuma ayak kokusu geliyor sanki.

yok ben ayak kokusuna takıldım çekememezlik, hasaetlik konusuna değil. ayak bu kadında da kokar, erkekte de. yıkamamakla alakası olur olsa olsa. ayağında mantar falan yoksa tabi. neden bunu yazdın ki şimdi, psikolojik olarak burnuma ayak kokusu geliyor sanki.
Ahahaha banada koktu ıyykk

ironi bu arada :)

Kadınlar nasıl kıskanç ya, her konuda erkeklerle gömmek için bir şey üretiyorlar..
Bu forumun erkekleri çok pasif, dayanışma kültürü yok, itiraz yok.. espri yeteneği sıfır olan, mizahi yönleri zayıf olan kadınların ortamında ne zevk olabilir ki..
Erkek ortamı samimidir, yapmacık tavırlar yoktur.. kıskançlık ve hasetlik nadirdir, olmaz gibi bir şey..

Ayağım 36 buçuk ve asla kokmaz netrucina ile kremliyorum arada ayak peelingi yapıyorum canım ayaklarım benim ayaklarım

Geri