Erkek Öpüşürken Ne Düşünür?

Konu sahibi son olarak 3067 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bir erkeğin öpüşmeden önce aklından neler geçirdiğini birde kızlar tarafından dinleyin!

1. "Evet! Erkeğim."

2. "Nefes kontrolü: En son dişlerimi ne zaman fırçalamıştım? Nefesim kokuyor mu? Hiç sakızım var mıydı?"

3. "Skor! Bu gece bir şey yapacak mıyız acaba?"

4. "Sanırım, 'Hatırladığım kadarıyla kızlar erkekleri çıldırtan dil hareketinden çok hoşlanmazlar'"

5. "Gerçekten daha ileri gitmeyi düşünmüyorum; Sadece daha eğlenceli vakit geçirmek için öpüşüyorum"

6. "Acaba iyi öpüşüyor mu? Çünkü öpüşmeyi seviyorum ama bugünden sonra nefret etmek istemem!"

7. "Eğer yanağını bana uzatırsa, ona gerçek bir öpüşme nasıl olur göstereceğim"

8. "Umarım benim istediğim kadar öpüşmek istiyordur. Ateşli dudaklarının aklımı başımdan almasını diliyorum."

9. "Umarım doğru şeyi yapıyorumdur. Bilirsiniz, her kızın farklı bir öpüşme stili vardır. Umarım bizimki benziyordur."

10. "'Gözlerini kapa, gözlerini kapat' Gözlerim açık öpüşmeye alışkınım. Bunu yapmadan yapamıyorum. Ancak bunu kızlar hiç sevmiyor!"

11. "Önceki öpüşmemizde ayaklarım yerden kesilmişti. Hadi güzelim bir daha uçur beni!"

Çok sağlıklı bir şeymiş hep onu düşürüm ben :p

Öpüşme süresini nasıl uzatabilirim diye düşünüyorlardır :D

Nasıl yatağa atarım bi an önce onu düşünüyordur, eminim. :p

Sacmalik ya ben hic birşey düşünmüyorum opusememe gibi derdimde yok daha ne dusuneyim ki piff

konular gittikçe pisleşiyor yalnız, serinin devamını heycanla bekliyorum. xd

kadinlarin masum bi opucugu bu benimle yatmak istiyor diye dusunenler utansin. ama erkekleein helai ayni seyi dusunuyor diyemeyiz.

öpüşüyoken herhangi bir şey düşündürüyosa o kadınla bir daha öpüşmemek lazım, aklı baştan alamıyosa demek.

yine aforizmalar aforizmalar :D :D
tabi ki bir sonraki levele geçmeyi düşünür

Erkeklerin düşündüğünü de kim söylemiş :P kesin anın tadını çıkarmaya çalışır bir şey düşünmez erkek işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri