Erkek nasıl olmalı?

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1562 gün önce görüldü
Bazı kadınlar,heybetli ve sert erkeklerden hoşlanır.Bazıları ise,yumuşak,pısırık vs..tipli olan erkeklerden hoşlanır.

Bazı kadınların,"erkek dediğin sert olacak,heybetli olacak" dediklerini duyabilyoruz.

Hatta şahit olduğum da oldu.Kadın ,kocasından boşanmak istedi sert biri değil diye...Ve boşandı da.

Sizce erkek nasıl olmalı?

Gerçekten seviyorsa sahip çıkmasını bilmeli,sadık olmalı,birde güzel gülmeli.

erkeği kadını geçtim herkes kendisi olsa sıkıntı olmayacak orijinal insana hasretiz

zaten şu "erkek sert olucak,kodu mu oturtucak,delikanlı olucak" sözlerini kullananların alayı andaval.
hele şu "delikanlılık" lafını kullananlar hepten cahil.patriarka zihniyetinde hepsi.

Oyle ben buyum ben suyum demeyecek bi kere. Saglam ve karakterli olacak ama fikir paylasiminida ihmal etmeyecek. Heleki ailesinde ben ustunum tavrina girmeyecek. Koruyan kollayan olacak. Oncelik her daim ailesi olacak ama haktan yana olacak gerektiginde haksizsa kendi ailesinide elestirip duzeltecek. Vs vs.

Yani saglam olacak kisaca.

156.jpg

Erkek dediğin kadınını sahiplenecek, ama sıkmayacak ota boka karışmayacak fakat kadında erkeğine laf söylettirmeyecek. Bakışı ile anlatabilmesi erkek bazı şeyleri bi ağırlığı olmalı.

Güvenilir ve ilgili olmalı.Gerisi önemli değil.

Hem kendisi hem cebi heybetli olsun benimkinin xd

Erkek nasıl olmalı, kadın nasıl olmalı; bu konu başlıkları insanın hayal gücünden öte gidemeyecek şeyler.
Sipariş falan alınıyorsa;
Cristiano Ronaldo gibi kasları, Ben Dahlhaus gibi saçları, Kıvanç Tatlıtuğ gibi gözleri, Ali Ağaoğlu gibi parası, Aziz Yıldırım gibi Fenerbahçe sadakati, Volkan Demirel gibi Fenerbahçe sevgisi ve tutkusu, Mozart ya da Bethooven gibi müzik kabiliyeti, Cemal Süreya ve Baudelaire gibi şiir yeteneği, Picasso gibi resim kabiliyeti, bir çimdik romantizm, bir çimdik odunluk, Lebron James gibi basketbol yeteneği, Messi'nin futbol tekniği, Zlatan İbrahimoviç egosu ve inanılmaz gol yeteneği falan bunlar da olsun.

:sırıt:

asla tarif edemeyeceğim ama yaşayacağım birşey olmalı :p

Kaç günde gelecek sipariş? Kargo bedeli ödemem baştan diyeyim.p

Geri