Erkek milletini doğduğuna pişman eden 10 kız tribi

Konu sahibi son olarak 722 gün önce görüldü
1- "Anladım sen sarışınlardan hoşlanıyorsun..." Böyle açık tenli, Asude gibiiii!
1-

2- "Az önce arayan kimdi?" Hasan yurt dışında değil miydi acaba?
2-

3- "O kız kimdi??? Kimdi o kız???" Daha önce hiç bahsetmemiştin amaaaa!
3-

4- "Biraz daha kibar olsan?" Böyle ben geçerken kapıları tutsan mesela...

5- "Neden orda elimi tutmadın?" Birlikte olduğumuzu bilsinler istemiyorsun değil mi?

6- "Bu saate kadar neden aramadın?" Yok ondan değil, ararım demiştin bekledim ben de.

7- "Neden beni ailenle tanıştırmıyorsun?" Niyetim ciddi demiştin ama...

8- "Aldığım kazağı neden giymiyorsun?" Yoksa beğenmedin mi? Neden söylemedin? Söyleseydin değiştirirdik. Zaten sen benim zevklerimi beğenmiyorsun. Beğenseydin hala eski sevgilinin aldığı kaşkolu takmazdın! O zaman ben de bir daha hiçbir zaman...

9- "Önceleri böyle yapmazdın..." Son zamanlarda bana karşı çok kabasın!

10- "Galiba beni eskisi kadar sevmiyorsun..." Eskiden olsa bekletmek ne demek, kapılarda, merdivenlerde karşılardın.

Çok çocukca bunlar ama ya .
Bu sıkıntınızı dile getiriş şekliyle alakalı sanırım , buradakiler gibi değil de samimi ve doğal ve değer verdiğinizi hissettirerek belirtirseniz zaten trip olarak algılanmaz .

Tükenince her şey batıyor zaten işi tükenme noktasına getirmeden çözebiliyorsa çözebilmek. Ya ilişkiler çok büyük sorunlarla yürürken saçma sapan gerekçelerle tıkanabiliyor. Okyanusu geçerken derede boğulmamak için aklı başında sorunlarla gelmek lazım.

Olgunlaşmayı bekleyen insanların davranışları bunlar. Çok da pişman etmeyeceklerdir.

12- 9 kere aşkm diğip 10. da ismini söylediğiniz zaman...

+ He şimdi banu oldum yani öyle mi?
- Ne alakası var ya adını söyledim

Sen beni sevmiyosunnn

"biliyorum esmerlerden hoslaniyordun zaten "

Mavi tıkın neden kapalı :DDD

Geri