Erkek mi Kadının Dizinde Yatar,Kadın mı Erkeğin?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Bir tartışma içerisindeyim.
Ben diyorum kadın , o diyor erkek. Hemde mantıklı açıklamalarıyla beraber.
Ama ben inadına kadın yatar diyorum!:asd:
Ya siz? Çözün inadımın bağlarını hadi bakiM:asd:

Kadın yatar

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadın yatar, erkek ise saçlarını okşar. Bu sahne hep böyledir.:u3:

69 pozisyonu ile birlikte iki tarafta birbirinin dizinde yatabilir. Zaten bu pozisyonun icadı cinsellikten ziyade romantizme dayanır, sözüme itimat etmiyorsanız pozisyonların kralı sn. @ Erman Toroğlu'nu konuya iştirak etmesi için çağırıyorum. Olmadı Hatem sen söyle lan haksız mıyım bro şimdi?

Mastor olm 69 pozisyonuyla çiftler nasıl birbirlerinin kucağına yatabilir lan? Bugda kaldım düşün düşün çözemiyorum. Benim için bi tek cinsellik çağrıştırıyor hacı abi romantizme bağlayamıyorum. Zaten romantizmin sonu da bi şekil cinselliğe bağlanıyor. Mum ışığında yemek sonrası sevişme, el el kol kola göz gözenin sonrası sevişme. İşte bunlar hep seks

bana kismet degil dizinde yatmak diyor, daha ne desin?

yegenim siz anlamazsiniz gonul islerinden.

biz eskiden harmanlarda, dere kenarlarinda bulusurduk.

cografi olaylara gore adres belirlerdik.

dolunay cikinca çınarin altinda bulusurduk mesela.

adam kadının dizine yatar, kadin adamin göğsüne ve omzuna yaslanir.

delikanli adam kadını ayaklarina yatirmaz. hadi bakim.

bana kismet degil dizinde yatmak diyor, daha ne desin?

yegenim siz anlamazsiniz gonul islerinden.

biz eskiden harmanlarda, dere kenarlarinda bulusurduk.

cografi olaylara gore adres belirlerdik.

dolunay cikinca çınarin altinda bulusurduk mesela.

adam kadının dizine yatar, kadin adamin göğsüne ve omzuna yaslanir.

delikanli adam kadını ayaklarina yatirmaz. hadi bakim.

Dayı o zamanlar samanlık da falan var mıydı buluşmak?

İsteyen istediği yere yatsın, önemli olan sizin nereye yatmak istediğiniz :)

Dayı o zamanlar samanlık da falan var mıydı buluşmak?

vardi tabi olmaz mi. ama bilinen bi yanlis var yegen. isin sakasi bi yana, samanlik mevzusuyla insanlar zan altinda birakildigi yillarda, samanliklara girenler genelde evli ciftler olurdu. niye?

samanlik, ekseri dogu vilayetlerinde bulunur. kış şartlarinin agir oldugu bolgelerde olur ki saman çürümeye. karadenizde mesela doguda oldugu gibi samanlik yoktur.

karadenizin kaçamagı ormanda olur. bölge komple yeşil, komple samanlik bir nevi. ama dogu oyle degil, samanlik olacak illa.

kaçamak ihtiyacinin sebebi, illa evlenmemis olanlarin iliskiye girmesi degildir. bizim fesat medyanin ve sinemacilarin itligi bu is.

eskiden her evde en az 10 kisi yasardi yeğenim. bu da en az iki evli çift demek olurdu. kalabalik ailelerde ciftler birbiriyle vakit gecirmek icin firsat bulmakta zorlanirdi. bu da o insanlari kendi yörelerinin sartlarinca disariya yonlendirirdi.

kolay degil bu yasantilar.

sıra sıra, önce o sonra ben sjsdjsjksfshjkf
:pp

dizlerim uyuşur ben onun dizinde yatiim :p

secdeye gitmek varken dizde uyumak niye?

Hatem Romantizmi bile sekse bağladın ina-na-mı-yo-rum burada 69 pozisyonunda bile çiftler birbirinin şeyinden ziyade dizinde olabilir diyorum sen kalkmış neler söylüyorsun tüm erkegler hepinis aynısınız! .s.s

*

69'da diz dize nasıl yatılır öğrenmek için lütfen PM atınız :hello:​

Foruma girerken alkol kontrolu olsun Mastor'u foruma almayın .

Sana Ümit Yaşar Oğuzcan'dan bir kuple sivuple armağan ediyorum Türk

'Sanırdım gündüzdü onlarla gecem içimde ümitti dost bildiklerim.
ne zaman yıkılıp yere düştüysem
bırakıp da gitti dost bildiklerim.'

mastorun cevabını okumaya girdim :p

vardi tabi olmaz mi. ama bilinen bi yanlis var yegen. isin sakasi bi yana, samanlik mevzusuyla insanlar zan altinda birakildigi yillarda, samanliklara girenler genelde evli ciftler olurdu. niye?

samanlik, ekseri dogu vilayetlerinde bulunur. kış şartlarinin agir oldugu bolgelerde olur ki saman çürümeye. karadenizde mesela doguda oldugu gibi samanlik yoktur.

karadenizin kaçamagı ormanda olur. bölge komple yeşil, komple samanlik bir nevi. ama dogu oyle degil, samanlik olacak illa.

kaçamak ihtiyacinin sebebi, illa evlenmemis olanlarin iliskiye girmesi degildir. bizim fesat medyanin ve sinemacilarin itligi bu is.

eskiden her evde en az 10 kisi yasardi yeğenim. bu da en az iki evli çift demek olurdu. kalabalik ailelerde ciftler birbiriyle vakit gecirmek icin firsat bulmakta zorlanirdi. bu da o insanlari kendi yörelerinin sartlarinca disariya yonlendirirdi.

kolay degil bu yasantilar.

Dayı forumda böyle açıklayıcı cevaplara hasret kaldık biliyor musun?

Saygılar :hi:

Geri