Erkek kaybetmekten korktuğu kadınla tartışmazmış, siz katılıyor musunuz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Söylediklerinizi anlıyor ve yapısal olarak parçalanıyorum

Karşı taraf tartışma kültürünü bilmiyorsa kimse ile tartışılmaz ve bu durumun kaybetme korkusu ile alakası yoktur.

Ay ne kadar şablon sıkıcı didaktik yorumlar atiyorsun lefty ya. Vali oldun diye gerilme. Rahat ol. Erkekler öpmeyecegi eşeğe ot vermez desene

Katılmıyorum , yanlis yapiyor, tartisiyorum , susuyor , neden ; cünkü o da biliyor haksız.

yüzyüze, sesli konuşmalarda çatır çutur tartışmamı yaparım her kim olursa olsun.. ama mesajlaşırken bana kal geliyor.. hele karşı taraf uzun paragraflar yazıyorsa, geçmiş olsun mağlup benim.. okumuyorum çünkü.
tartışmanın da bir adabı vardır, öyle mesajla tartışılmaz ılık ılık. Kana kan, dişe diş!
sıkılıyorum, bunalıyorum, isyan ediyorum isyan..
tartışmayan erkek, kafasında bitirmiştir… hadi eyvallah.

Ay ne kadar şablon sıkıcı didaktik yorumlar atiyorsun lefty ya. Vali oldun diye gerilme. Rahat ol. Erkekler öpmeyecegi eşeğe ot vermez desene
Genel olarak tartışma kültürü konusunda yetersiz olan hiç kimse ile tartışılmaz.

Erkekleri genellememek gerekiyor, senin dediğin her erkek için geçerli değil çünkü bazı erkekler için kadına ulaşmak bir lütuf değil ve hiçbir şey yapmasa da çok sayıda kadın etrafında zaten. Bahsettiğin düşüncedeki erkek tipi ise bir kadına yatırım yapmazsa o kadına ulaşma şansı olmayan erkekler.

Erkeğin her jesti, ikramı v.s o kadından bir beklentisi olduğu anlamına da gelmiyor. Karşı tarafı gözlemleyip anlamak gerek.

Kaybetmek istemediği kadını hiçbir koşulda kırmak istemeyebilir ancak tartışmaktan kaçınması bu anlama gelmez.

Evet. Her konuda aynı fikirde olmaya özen gösterir. Önemli sorunları bile görmezden gelir, alttan alır. Sonunda muhtemelen terk edilir.

Tecrüberler şunu gösterdi, Türk erkeği kaybetmekten korktuğu kadını kara toprağa emanet ediyor.

Sevdiğiniz bir şeyin veya birinin gitmesine izin vermez insan benim için böyle

Narsist, borderline, othello vb kişilikler de kaybetmekten, terk edilmekten korkarlar .

şahsen yanlış şeyler yapmışsa düzeltmesi için tartışırım

Kaybetmeyi gòze aldiginiz kadini ve gercek yuzunu gordugunuz kadini da darlayin ozledim filan yazin nebilim sana alistim filan diyin darlayinda darlayin sonra sonsuza dek gittigine sahit olacaksiniz.
Tabi o size bu cocuk bana asik olmus yazdiklarina bak dicek halbuki hic bir alakasi bile yok birdaha bana yazmaman icin ole darladim seni yikik cepci women xd

Diye bi yorum okumustum nekadar dogru bilemem tabi

Umursadığında tartışır. Tam tersi durumda rahatsız mısın kızım der. Korku falan teselli mastürbasyonu biraz.

Erkek kaybetmekten korktuğu kadınla birlikte olmaz ki? Ne tartışması?

Bu konuya diyebileceğim tek sey, korkuya dayalı bir ilişki veya iletişim, sağlıklı ve düzenli bir ilişki anlamına gelmez.

Geri