Erkek kaybetmekten korktuğu kadınla tartışmazmış, siz katılıyor musunuz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü

Erkek kaybetmekten korktuğu kadınla tartışmazmış, siz katılıyor musunuz?​

Aslında kaybetmekten değil. Sevdiği için kırılmasını vicdanen istemediği için tartışmaya girmiyordur. Tersi bir durum da olabilir. Örneğin tartışmaktan sıkıldığı için de olabilir. Yoksa erkek sevmiyorsa kırıcılığın kralını yapar. Sadece sözlü şiddet yetmediği gibi fiziki şiddete bile gidiyor.

Tam tersi.

Farklı düşüncelere sahip olmamıza rağmen tartışmıyorsak, fikir alışverişinde bulunmuyorsak önemsemiyoruzdur birbirimizi demektir bu.

Bu da zaten kayıp bir ilişki anlamına gelir.

Tartışmamak farklı bir kavram, ufak tefek şeyleri tolere etmek farklı bir kavram, fikrini dikte etmemek farklı bir kavram. Bunlar gerekli, ama tartışmadığın ilişkide biri diğerini ya da her iki taraf birbirini önemsemiyordur.

Aksine kaybetmekten korktuğu kişi ile tartışır insan. Sadece erkekte değil kadında da böyle…

Kalp kirmamamaya calisiyor oysa Ben füze cok attim sjsjsjs bi gün patladi karsilik Verdi sjsjsj gecen de put gibi degisik cocuk sonra kendimi tutamadim sinir oldu gülmek:D Böyle tepkilere alisik degilim Ben kavga et benle fkgkgk

Tartışmayı kaybetmek mi kadını kaybetmek mi. Ne kaybediyoruz?

akıllı adam konuyu uzatmaz, haklısın karıcım der çekilir kenara.
teati başkadır.

Bu şeye benziyor "köprünün ipleri çürümüş geçmeye çalışırsam kopacak o halde geri dönmek en iyisi" köprü o hale gelirse karşıya geçemezsin zaten. Düşmemek için onarmakta , yıkılmasına sebep olmakta seçeneklerden. Ve karşı tarafa geçip geçemeyeceğini görmekte.
He biz olaya şimdi mantıklı yaklaşıyoruz ama o an ateş düştüğü yeri yakıyor işte ağalar.

o değişir bence. tartışılacak bir şey varsa tartışırsın, düzeltirsin, yüzleşirsin. bazen de tartışmak istemezsin, konusu değildir. öfkelisindir, fazla kırıcı ve yıpratıcı olacağını düşünürsün. falan filan.

Doğru bence kaybetmekten korkmuyorsa sürekli sizi haksız çıkartıp özür dilemeye mecbur bırakır.

Kaybetme korkusundan değil de mümkün olduğunca az tartışmaya gayret ederim

Erkeklerin kafasını kimse anlayamaz sondaj yapılsa bile dipsiz bir kuyu

Boyle bi sacmalik olamaz. Kaybetmek istemiyosa tartistirmaz gerek birakmaz ay edebiyat yapmayin

• Kahkaha
Tepkiler: ne
tartışma çıkıyor konuşalım çözelim diyorum her dediğime haklısın diyor uzatmamak için daha büyük tartışma çıkıyor bu sefer sonsuz döngüye giriyoruz bu sefer de düşünceni söylesene doğru düzgün işte bu erkoları anlamak zor bazen

tartışma çıkıyor konuşalım çözelim diyorum her dediğime haklısın diyor uzatmamak için daha büyük tartışma çıkıyor bu sefer sonsuz döngüye giriyoruz bu sefer de düşünceni söylesene doğru düzgün işte bu erkoları anlamak zor bazen
Tartışma isteyen o kadın
Ama ERKANCAN hala uzatıyorsun bak !

Geri