Erkek-Kadın mı ? Yoksa Bay-Bayan mı?

Konu sahibi son olarak 4290 gün önce görüldü
Sevgili arkadaşlar şimdiki Recep Tayyip Erdoğan Hükümeti çoğu yerlerde Bay-Bayan yazılarını çıkarıp Erkek-Kadın olarak değiştirdiler
noktaa.gif

Herkes bu hususta kendi görüşünü söyleyebilir
noktaa.gif
noktaa.gif
noktaa.gif

Yaşadığımız bu çağda Resmi Devlet dairelerinde parklarda okullarda wc lerde yazı olarak ERKEK KADIN MI ? Yoksa BAY BAYAN mı yazılması daha iyi olur
noktaa.gif
noktaa.gif
noktaa.gif

Herkes kendi görüşünü söylesin lütfen
noktaa.gif

Bu zamana kadar böyle bir senaryo hazırlayan hükümet görmedim ben ;)

İki kullanım da aynı anlama gelmektedir pek de bir farkı olmadığını düşünüyorum.
Fakat değiştirmelerinde muhakkak bir sebep vardır.
Bu dört sözcüğün kökeniyle alakalı bir durum olabilir.
Kısacası çok da büyük bir önem arz etmiyor , sonuçta anlatılmak istenen şey aynı.

İkiside kullanılabilir ğek fak eden bir şey olmaz.. Keşke tek derdimiz bu gibi konular olsa ;)

Bay -bayan Daha nazik ti bence. Erkek - Kadın dahabir oturakl ıkaba gibi.

Şuraya bak.Şaka gibi arkadaş.Sonunda böyle bir konuda Türkiye gündemine geldi.Japonlar sinekleri eğitti.İngilizler görünmez tank icat etti bizimkiler helaya ne yazsak diye debeleniyor.Allah'ım birtane akıllı siyasetçi düşmeyecek mi şu memlekete ?

Şuraya bak.Şaka gibi arkadaş.Sonunda böyle bir konuda Türkiye gündemine geldi.Japonlar sinekleri eğitti.İngilizler görünmez tank icat etti bizimkiler helaya ne yazsak diye debeleniyor.Allah'ım birtane akıllı siyasetçi düşmeyecek mi şu memlekete ?

hadi siyasetçileri geçtik onlar akıllı değil. peki bu konuda tartışanlara ne demeli =)

ne fark eder ikiside aynı sey işte.biri sadece argoda kullanılan terim. gereksiz sıyaset ınsanlarının ugrasıtgı gereksız konu işte.

yakında avrat-oğlan yaparlar :D

bay-bayan daha iyi bence

yine saçma sapan bi konuyla gündem değiştiriliyor insanlar bunla uğraşırken arka tarafta anlaşmalar satışlar hükümler cirit atıyor. insanlarda oturmuş ciddi ciddi bunu tartışıyor yazık :))

kadın. Bi kadın hangi yaşta olursa olsun kadındır.
kadın olmak bekaret oranlı birşey değildir.

Erkek.

Tabiki de Kadın -Erkek

Bay Bayan nedir ya? Kadın kadındır her yaş grubu için geçerli.
Erkek ise erkektir.

Ve hala bunu tartışıyor olmak ne ironik bir durum.

Kadın-erkek,hanım-bey bunlar iyidir.Bay-bayan nedir yahu? İngilizce'den direkt çeviri,çok itici.

Hatun diyin bana afagshsh

Allahım sana geliyorum.

yuruyun gidin hicbiri degil xD

male - female olsun madem ba$ladik xD

Geri