Erkek Gömlekleri

Konu sahibi son olarak 3931 gün önce görüldü
Fiziği güzel olan her erkekte güzel duruyor

Kot gömlek hariç diğer oduncu gömlek dediğimiz gömlekler güzel.Tabi yakışına

adamlara bakmaktan gömleklere zor dikkat ettiğim doğrudur. ama gömlekler de güzel şimdi :D

Hepsi hosta gomlek giyerken gogse/gogsun ortasina ve gogsun altina kadar dugmeleri acik birakmak, acik birakacaksan gidip agda/tiras yaptiracaksin onu bilir onu soylerim. Mira en alttan 3. gomlek mi cocuk mu guzelmis? simdi bakinca cocuk daha bir hos :D

Bir ben mi sevemedim şu kareli gömlekleri? :(

Hepsi hosta gomlek giyerken gogse/gogsun ortasina ve gogsun altina kadar dugmeleri acik birakmak, acik birakacaksan gidip agda/tiras yaptiracaksin onu bilir onu soylerim. Mira en alttan 3. gomlek mi cocuk mu guzelmis? simdi bakinca cocuk daha bir hos :D

:kiki: valla yorumu yaparken gomlekten yana kullanmıştım sözümü ama cocukda fena degilmis gomlek diyince direk gözüm gomlegi görmüştü :D
Metroseksuel erkek oluyor o zaman o dedigin erkekler .d

:kiki: valla yorumu yaparken gomlekten yana kullanmıştım sözümü ama cocukda fena degilmis gomlek diyince direk gözüm gomlegi görmüştü :D
Metroseksuel erkek oluyor o zaman o dedigin erkekler .d

metroseksuellikle bagdastirmiyorum pek acikcasi
yani ben karsimdaki erkegin terden islanmis killi gogsune bakmak zorunda miyim simdi? nasil erkekler kadinlari killi bacakli gormek istemiyorsa bende onlarin killi gogusleriyel sokakta dolasip agir abi havasi kesmesini begenmiyorum yani. agda yapmayacaksa gogsu acikta dolasmayacak bence. 1-2 dugme tamam da 4 tanesi niye acik yani? :D

o cocuk cok hos bee :dyg:

En sevdiğim kıllı vücut üstüne giyilen siyah transparan gömlek ve altın kolye kombini.

Bazı kadınlarda bizde durduğundan daha güzel duran kıyafet..

"Bize daha cok yakisiyor" diyecektim :)

bu konuya girdim de
neden girdim
amacı neydi anlamdım

Geri