Erkek gibi Kadın

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eşiniz, Sevgiliniz , flörtünüz size erkek gibi kadınsın dediğinde ne hissedersiniz yada tepkiniz ne olur…?
duygu karmaşası yaşıyorum …:D

• Hehe
Tepkiler: Aze
ergenliğim erkek fatma olarak geçti. lise döneminde özellikle törpülene törpülene bugünlere geldik, çok şükür.sdjfgds beğenmediğim, eleştirdiğim ne varsa yapıyorum: leopar seviyor, gold takı takıyor ve kürk giyiyorum........

Vardır bi' bildikleri deyip derhal kamuoyuna bundan böyle trans birey olduğumu ilân ederim

Ağzının ortasına bitane yumruk gelirdi ldldld

Övmeye çalışırken yanlış ifade etmiş sanırım, kendisine sormak gerekiyor.:)

sadece sari esref'ler oyle kadinlardan hoslanir ve eger kendisi bir sari esref ise, bu bir ovgudur

aşkım sende de biraz ibnelik var gibi diyip mal mal gülerdik herhalde. alıncak gocuncak bi sey yok bence.dd

• Hehe
Ben de küçük çocukken erkek çocuklarını dövermişim… jfjfjdj
Hatta bi tanesi beni görünce kaçardı. Jfjfjnf
Şimdi de çok ehlileştim korkmayın erkolar hdhhhf

Soruya gelecek olursak ben erkek fatma değilim sen piremsesleştin, dişilleştin…

• Hehe
Çıtkırıldım kadınlardan daha güçlü bir yapıya sahip olan kadınlara söylenilen övgü sözüdür.
Duygusal olarak ani çöküntü yaşamayacak kadınlardır.

Eril enerjisi yüksek kadınlara deniliyor
Erkek gibi davranan kaba kadınlara deniliyor işte
Övgü sözü diye yazmışlar ama bana pek övgü gibi gelmiyor güçlü kadın cümlesi varken erkek gibi kadın saçma geliyor

ergenliğim erkek fatma olarak geçti. lise döneminde özellikle törpülene törpülene bugünlere geldik, çok şükür.sdjfgds beğenmediğim, eleştirdiğim ne varsa yapıyorum: leopar seviyor, gold takı takıyor ve kürk giyiyorum........
Gelir mi bir kürklü foti.. leopar, gold falan, zengin olmuşsun, hayırlı olsun.

Bu cumle icinde biraz elestiri barindirir her zaman. Yine de tetikte olun arkadaslar.

Eril enerjiye bazen dusebilirim tabi yùzù guzel olmali bal renkli goz renkleri olmali herkese gitmio eril enerji ya
Yazan varmi diye geldim

Erkek gibi degilde bazı kadınları cinsiyetsiz androjenler gibi görüyorum. Bence bu feminizm'in bir sonucu. Kadındaki sevimliliği ve cilveyi alıp götürüyor ve bir ilgi çekiciliği de kalmıyor benim açımdan.

Toplumda halen “erkek gibi” “adam gibi” tabirler kullanılıyor birini överken cinsiyet fark etmeksizin. Bunu da cesaretinize, her şeye yetebilmenize dair konuşurken yapabilirler mesela. Cinsiyetçi bir şekilde övülmüş olabilirsiniz yani iltifat olabilir aslında kfjf
Çok düşük bir ihtimal de tavırlarınızın erkeksi oluşuna dair, işte konuşma, belki oturupğ kalkma gibi daha fiziksel diyebileceğimiz yönünüze de vurgu yapıyor olabilirler, bilemedim kfjf

Son düzenleme:
Geri