Erkek ev işi yapar mı?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkek Kahvehanesi
Konu sahibi son olarak 585 gün önce görüldü
yapmaması için hiçbir sebep yok, biz de anamızın karnında temizlik yapmıyoruz herhalde. niye yapmazlar ya da yakışmaz derler hiç anlamıyorum :nono:

Yine ayrıştırmışız kadını/erkeği.
Yıllardır yalnız yaşamanın en güzel yanı bu işte..
Onu kadın yapar, bunu adam yapar düşüncelerinden uzaklaşıyorsunuz.
İnsanoğlu her şeyi öğrenir, zorda kalınca da her şeyi yapar.

Gereksiz duyar LOADING-IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII%83IIIIIIII WAITING

Abi bu forum neden boyle? Ayristirmak ne aga? Yani mevcut gercekligi yazdirmayacak kadar despot olmayin yav. Ayristirmamayi gidip de sami amcaya anlat bakalim sana "kari ne gune duruyor biz neden yapalim" mi diyecek. Yoksa "tabi ki balım yorulmasin diye ben yapiyorum" mu diyecek.
Yani konu "kadin ve erkegin ayristilmasi vahsetine sizde sessiz kalmayin" olsa yazdiginda haklisin. Ama istirham ediyorum ota boka su duyari yapmayin kadinli erkekli.
Abi mevcut dunya uzerinde mevcut bir rutine oturmus cinsiyetimsi evreler ve yaptiklari var yani herseyi goz ardi edip neden bu mericlik/melis lik?

Son düzenleme:
Yapmam. Yalnız yaşıyorum ve yapmıyorum. Kimse için de yapmam.

bir erkeğin de eli ayağı tutuyorsa şayet yapmaması için hiçbir sebep yoktur. temizlik kadının görevi veya işi değildir diye düşünüyorum, düşünmüyorum aslında gerçek bu. temizlik yapan erkekler de bunun kanıtı, yapmayanlar niye bu kadar tepkili?

• Beğen
Tepkiler: diE
Yapar neden yapmasın?.Yapmalı da .
Yapmayan erkek mi olur? Olmaz. Yapacak.

Sırf evi temizlesin diye sevgili yapan erkekler var hanımlar. Ben yapar kelimesini rahatlıkla kuramıyorum mesela, hoş yapmalıdır o ayrı ama, [emoji849] öylesi size denk gelir mi bilmiyorum.

Gereksiz duyar LOADING-IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII%83IIIIIIII WAITING

Abi bu forum neden boyle? Ayristirmak ne aga? Yani mevcut gercekligi yazdirmayacak kadar despot olmayin yav. Ayristirmamayi gidip de sami amcaya anlat bakalim sana "kari ne gune duruyor biz neden yapalim" mi diyecek. Yoksa "tabi ki balım yorulmasin diye ben yapiyorum" mu diyecek.
Yani konu "kadin ve erkegin ayristilmasi vahsetine sizde sessiz kalmayin" olsa yazdiginda haklisin. Ama istirham ediyorum ota boka su duyari yapmayin kadinli erkekli.
Abi mevcut dunya uzerinde mevcut bir rutine oturmus cinsiyetimsi evreler ve yaptiklari var yani herseyi goz ardi edip neden bu mericlik/melis lik?

Kardeşim yine üzülerek belirtiyorum ki benden malzeme çıkmaz sana.
Herkesin kendi fikri ve yaşayış şekli.
Sen sami amca gibi yaşıyorsun diye herkes öyle yaşamak zorunda değil.

Yapmaz abicim. Yaparsa erkek değildir.

Kardeşim yine üzülerek belirtiyorum ki benden malzeme çıkmaz sana.
Herkesin kendi fikri ve yaşayış şekli.
Sen sami amca gibi yaşıyorsun diye herkes öyle yaşamak zorunda değil.

Moruk harbiden malzeme derdinde degilim. Heh bak gordun mu demek ki sami amca gibiler de varmis. Iste bunu anlatmaya calisiyorum. Yoksa sabaha kadar mericlik "mode on" takilabilirsin. Yani sizin yuzunuzden insanlar gercek de olan insanları anlatamiyor onu anlatmaya calisiyorum

Malzeme yapmak degil muhabbet, erkek ev isi yapmaz kadın yapar. Yanliz yasayan erkek ev isi yapar ki oda bir yere kadar biz de yasadik o hayati bir sure sonra para ile temizlikci tutuosun.Esine yardim etmek isteyen erkek ev isi yapar. Bu insani bir durum. Yasamini temizce devam ettirmek icin gerekli.
Ama tutup da "bak yine ayristirmalar yine bisiler" gibi yazanlara itafen yazdım. Konu sen degilsin zaten.

Son düzenleme:
Bugün cuma. Önce çamaşırlar atılacak makineye, sonra oda süpürülecek, ıvır zıvır toplanacak daha sonra yemek yapılacak. Mecbur yapacağız.

Geri