Erkek erkeğe gidilen tatil

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Toplum tarafından zamparalığa gidiliyor diye adlandırılan tatildir.:p​

[MENT

en baba en kral en eglenceli tatil trip out eğlence in

Geçen gün Suat; abim, ben ve bir arkadaşım bodruma gideceğiz dedi, deyiş o deyiş daha erkek erkeğe tatilin adını bile anmıyor, anamıyor garibim. :p
Benim tasrih etmediğim bir eylem türü.

bu konu ile ilgili foruma anket açılsın

2 gün 2 gece tartışılsın sonuç değişmez :D

Genelde alanyaya giderler

Gece sabaha kadar içer sabah akşama kadar uyursun.

5 gece 6 gün ne ara dolmuş anlamadan arabayı dönüşümlü olarak sürer gerî dönersîn ;)

Erkek erkeğe gitmeyi tercih ederim.
Daha bir eğlenirim sonuç olarak.

Arada gidilmesi lazim.
Keyifli olduğunu düşünüyorum.

amerikaya gidio offfff ama eğitimi için gidiyo

espiriyi yaşam kaynağı etmiş peşinizi bırakmıcak güdümlü gay espirilerine mahal gibidir.iş güzar bayan arkadaşların kızdırma ritüelinede konu olur sıkça tatile ruslara gidioruz denmesi daha iyidir...

-ooo erkek erkeğemi topmusunuz lan püüü yiğişionuzdurda siz he ehe ehe ehe

Bu hayatta yapacağım en son iştir kadının olduğu her yer güzeldir..

-ilk önce güzel bir otelde yabancı birinin getirilmesi sorun olmayacak lüks otellerde iki kişilik odalarda tek kalınacak şekilde odalar ayarlanır.
- gitmeden önce gidilecek yer hakkında inceleme ve nerelere gidilmesi gerek araştırılması yapılır.
- gruptaki kişi sayısı 3 ün üstünde olmamalıdır. En ideali iki erkek gidilmesidir.
- Yabancı dil bilmeyenler öncesinden konuşulacak diyologlarını hazırlar ezberler.
- ilk gidildiğinde otelin masör bayanlarına bakılır masaj yapılırken.
- Sonrasında o bölgede bulunan en lüks bar ve diskoların kapısına gelinir ve kapıda kız kıza girecek gruba anında yanına yaklaşılarak içeri girme çabası oluşturulur.
- eğer işe yaramassa en basiti olan yabancılara klasik iki cümle kurulur. Can you help us to go upstairs. verilen cvp why? sonrasınca because badigards problems. denir ve içeri turistle girilir.
- sonrasında ister o turistlerle istersede o yerdeki başka bayanlarla çıkılıp tatilin günü tamamlanır.

giriş sebep sonuç tatil bitti

Bu sensiz kafa dinlemek istiyorum demektir benim icin :D

Geri