Erkek Egemen Düzene Başkaldırıp Erkeksiz Üreyen Mutant Kerevit

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kO0A0D.jpg

1. Son zamanlarda yapılan çalışmalar benekli kerevit adlı türün, DNA zincirindeki mutasyon sebebiyle tek başına üreyen, tek bir dişiye dayandığını ortaya çıkardı
Sadece 30 yıllık kısa geçmişleriyle ekosistemi işgale başlayan kerevit türü hızla çoğalıyor.

2. Bu benekli kerevitlerin evlerde beslenmemesi gerekiyor

Ancak tüm uyarılara rağmen Kanada’da satışı devam ediyor.

3. Bilimsel ve karmaşık adı Procambarus virginalis olan mutant tür, Avrupa Birliği tarafından yasaklı

4. Şimdilik Japonya, Madagaskar, İsveç ve ABD’de vahşi yaşamda görülüyor

5. Bilim dergisi Nature, Ecology an Evolution (Doğa, Ekoloji ve Evrim)’da yer alan bilgiye göre; bu kerevitler Madagaskar’daki yerli kerevitleri tehdit ediyor

6. “Bir benekli kerevitiniz varsa, üç ay sonra 200 ya da 300 tane olur”

Kanada devlet televizyonuna açıklama yapan Dr. Wolfgang Stein, kerevitlerin ne kadar hızlı ve kimseye ihtiyaç duymadan üreyebildiklerine dikkat çekiyordu.

7. Kanada’daki evcil hayvan dükkanlarından veya internetten 20 dolara satın alınabiliyorlar

Kerevitlerle ilgili uyarıda bulunan yetkililer; bu canlıların şu an vahşi doğada bulunmadığını ve doğaya salınmasının yasa dışı olduğuna dikkat çekti.

Kerevit benim fotografini cektigim bocegin adi :)

Hayvanlar aleminde erkek egemen olmayabilir. Mesela sırtlanlar anaerkildir. Akreplerde sex sonrası dişi akrep erkeğini yer. Örümceklerde de öyle... Bunun erkek egemenliği ile ne alakası var? Feminist misiniz?

Şahsi kanaatim o ki
Erkek bireylerin sperm hücrelerini bedenlerinde donmus olarak uzun yıllar saklayabilmeleri üzere oluşan bir durum
Çünkü eseysiz uremeyle ilgili araştırma yaptığım dönemlerde vardığım kanaat oydu ki tek hücreli olmayan canlılar kesinlikle eseysiz ureyemez gercegiydi

Erkek egemen düzene başkaldırı bu şekilde olmuyor.
Yalnız konu yedik bi halt önünü almaya çalışıyoruz konusu ljkh

kedilerin martı vardı
yalan oldu
he canım aşırı sevgi ve ilgiden

Erkek egemen başkaldırısını bende destekliyorum.egemen kadınlar olsun evlerin Reis-i kadınlar olsun evlendiklerinde eşlerini çalıştırmasınlar.

Onlar ermis muradina biz cikalim "kerevit"ine.
Deniz atlarini daha cok seviyorum onlar da erkek doguruyor.

Geri