Erkek delirtme rehberi!

• Kullanıcı Banu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 3110 gün önce görüldü
Erkek delirtme rehberi!

14.11.2017

Ömer Söztutan

> Küçücük hatalarını büyütün, 3 gün kadar konu, sadece o hata olsun, tüm arkadaşlarınıza şikâyet edin, yüz yüze görüşmezseniz bile telefon ederek şikâyet edin. Sonra da ağlayın...

> Her tartışmada 10 yıl önceki hatalarını konu edin... Hatasını hatırlayamazsanız kendisine sorun... Şaşkınlıktan kendi hatasını size hatırlatırsa o zaman hemen onu suçlayın... Aman ağlamayı ihmal etmeyin...

> Baktınız ki tartışmada haklı çıkmak üzere, tereddütsüz düşün bayılın ve ayılmadan önce de titreme krizi geçirin...

> Siz bayıldığınızda sizden uzak bir yere gidip oturduysa, ayılınca, neden sizinle ilgilenmediğini sorun, kızın, onu suçlayın. Hatta tekrar bayılın...

> Ezkaza haklı ise... Hemen eski haksız olduğu olayları ona hatırlatın ki, haklı olduğu olayı unutsun...

> Dırdır çok önemli... Yapmayı ihmal etmeyin.

> Ama ne olursa olsun hastayken, yukarıdakileri yapmaya ara verin ve onunla ilgilenin...

> Kıskançlık yapın ama bundan hoşlanırsa asla kıskanmayın...

> Saçlarınızı onun tercih ettiği formun tersine yapın...

> Bütün bunlara rağmen sizi sevmeye devam ediyorsa hemen yukarıdakileri yapmayı bırakın.

Niye delirteyim ki

Onun sevmediği şeyleri yaparak sevgisini sınamaya ne gerek var

Hımm.
Guide User İnterface

Bu düpedüz saçmalik ay.

Ben yontemlerimi yazsaydim daha bilinclendirirdim bu ne

Bayil diyor titre felan diyor adami delirtecegimize bizi ruh hastasi edecek :sırıt:

benim yanımda bayılsa ben öldü sanar gömerim :hıı:

Okuuğuma inanamıyorum saçma yazıyı.

Baktınız ki tartışmada haklı çıkmak üzere, tereddütsüz düşün bayılın ve ayılmadan önce de titreme krizi geçirin...

Tamam.

Çin işkencesi yap daha iyi , bunlar ne ?

Bkz: İroni ile topluma verilmek istenen olumlu mesajı anlamamak !..

Bizim kültürümüzde İroni yok.

Geri