Erkek dediğin nasıl olmalı?

• Kullanıcı Mitral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 659 gün önce görüldü
Erkek dedigin adam olmali , dedikodu etmemeli ailesine sahip cikmali her cicekten bal alma cabasinada girmemeli onunda anasi bacisi var cunku.
Sizler ne dusunuyorsunuz?

~

Erkek dediğin yanında erkekçe durmalı. Sana sahip çıkmalı. Erkek dediğin gerektiğinde ağlamalı. Erkek dediğin karı gibi dedikodu yapmamalı, sert olmalı. Ama hatununa karşı ilgili olmalı. Erkek dediğin mert olmalı. Sözünün eri olmalı. Hangi ortamda ne söylenmesi gerektiğini bilmeli. Erkek dediğin herkesle haşır neşir olmamalı. Haksızlığa karşı dik olmalı.
Erkek dediğin adam gibi olmalı. :umursama:

Delikanli olmali , sozune sadik ,nazik olmali. Nerde ne konusacagini bilmeli. Laçkalasmamali , civik haraketlerden uzak durmali.Haddini seviyesini korumali. Agzi bozukluk kendini bilmezlik yapmamali. Kufur etmemeli zira küfür ettigi an hic bir bayanin gozunde zerre degeri kalmaz!
Elini masa vurdugun da bir kadina sozunu gecirebilmeli. (Bundan kastim siddet ,kotu soz degil bazilari cok kilibik oluyor olmamali)
Kisaca Insanliktan Nasibini Almış Olmali.

Bayginlik geldi su konulardan. Insan olmali, nasil olacak :T:

Bana göre erkek yada kadın nasıl olmalıdan öte, Birey önce insan olmalı... Kendisine ve çevresine karşı sorumlulukları.ı yerine getirmelidir. Sorumluluklarının bilincinde olan insan zaten ideal insanı yansıtır... Bayan yada erkek farketmez. İlkeler harekete yada cinsiyete göre değişmez. İlke sabit kalır onun üzerinden hareket tarzı üretilir. Bu yüzden Önce İnsan olmanın gerekliliklerinide her iki cinsiyet yerine getirmeli ve Sorumluluklarının bilinvinde olarak hareket etmelidir...

:-) Erkek dediniz ama benim.literatürümde iki cins birbirinde ayırt edilmiyır malesef... İstesemde ayırt edemiyorum :-)

ERKEK bak bu önemli ERKEK. pipisi olunca erkek olduğuna sanan demiyor erkek diyor. Adamlı GİBİ olsun adamm

Anket Eklenmemiş Hayret :D

Erkek İle Adam Kavramı Farklı Herkezin Düşüncesi Farklı

Erkek Dediğin Gezip Tozup Eğlenmek Her Gün Bi Kız İle Buluşup Zaman Gecirmek İster .. VS VS

Adam Dediğin Hayatın Zorluğu Sırtına Almıştır Kücüklükten Beri Zor Şeylerin Altından Kalkmıştır Ailesine Tek Başına Yardımcı Olmuştur Evliliği Kolay Düşünmez Yarın İcin Ne Yapabilirim Derdine Düşmüştür İlişkileri Kolay Olmaz Anadan ERKEK Doğarsın Ama ADAM Olmak Senin Elinde :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

Erkek kadın diye ayırlmamalı bence, ikisi de insan olsun kafii

Dedikodu kadına yakışıyorr erkeğe yakışmıyor yani öyle mi? Yok öyle bir şey.Erkeğe yakışmayan hiçbir şey kadına da yakışmıyor zaten, kadına yakışmayan hiçbir şey de erkeğe yakışmaz.Herkes kendini bilsin yeter

Laf sokmamalı. Direk kussun.

Arkadas ya karsi cinsin parasina konmayi bi biraksin erkek dedigin
Kivirmasin oyle kadin gibi saga sola daha cok yasasim varda neyse uf yorulmaya gerek yok erkek az zaten.

erkek olmak doğuştan gelen bişey ama adam olmak seçim meselesi bence adam dediğin nasıl olmalı olmalıydı soru

Geri