Erkek Dedigin Döver de Sever de

Konu sahibi son olarak 2610 gün önce görüldü
Kadına Şiddet uyguLayan erkekLerin kuLLandıgı bir keLime ' Erkek dedigin Döverde Severde '. Ne Demek Lazım Buna peki.

.ok yemenin arapçası demek lazım buna başka ne denebilirki. Sewmesinde döwmesinde geregi yok.

Çok değil bi 20 sene sonra hiç duymucağımız bir kelime :)
Kadınların gücü git gide çoğalıyor yakın zamanda Kadınlar her konuda söz sahibi olucak. Son zamanlarda çok gözümüze batsada ileride bence son bulucak.

sevmeyi bilen erkek karşısındaki kadını herhangi bir eşyaymış gibi sahiplenipte severimde döverim demez sevmeyi bilmeyen erkek severimde döverimde der çünkü kadını onun malıdır

Bence Aciz Erkek Kadına Şiddet Uygular,
Yada Tedavi Edilmeye İhtiyacı Olanlar...!!!

Peki 20 Sene icinde Dayak Yiyenlere Ne oLacak ?
Aciz insan dayak atar Sadece..

Biz de seviyoruz erkeğimizi hadi biz de dövelim o zaman :p

Ben bu sozu anne ve baba dsnda kmse icin kullanmam yaknda kadnlar erkekleri dovmeye baslayack bence .d.d.d
Ciddi dusuncem.su ki bir kadna el kaldran erkek gecmsnde erkeklerden cok dayak yemis gucu kendi gucune es degerlere yetmedigi icin kendi gucune gucu yetmicek olan kadnda egosunu tatmin ediyor bu bi nevi terse calsan beynin kendni sogutma ve tatmn etme erkeklik egosunu doyurma ve k3ndi kendne havaya girme yontemidir. Bir erkek bir bayani dovunce erkekligini tamamlams olmuyor ah bunu bi anlasalar

aciz korkak kendine saygisi olmayan birinin lafi

Erkek dövecek tabi :zuha: şaka bi yana maço erkek candir :kiki:

Seven insan bakmaya kıyamaz.Dövmeyi bırak!
Bunu Söyleyen kadınlarında Aklına şaşıyorum..

O zaman bırakta birazda kadın seni hem dövsün hem sevsin karındır sonuçta dimi .

Dayak?

Ben anne babanın dönmesine bile karşı iken bir de sevdiğim adam mı dövecek?
Benim elim armut mu topluyor? Beni kimse dövemez. Gecen ay abim beni dövdü, hala konuşmayan ben, birde kocam mı dövecek.
Ya acizliktir. Kendinden güçsüz birini dövmek erkeklik olamaz. Onlara oje, etek, tayt almak gerek. Çok şey yazardım da neyse..

Tokatlamadığım olmadı değil , tokat attığım kız arkadaşlarım oldu.Birçoğu kıskançlık yüzünden ama bikaç kere uyurmama rağmen devam eden durumlar olduğunda artık laftan anlamadığında tokatladığım oldu.Sebepleri sütyen bana yakışmıyor , dar kot ile daha rahatım... Bu şeylerde hakediyorlar bazıları , sonrasında sizi eskisinden daha çok seviyolar ama tren kalkıyo bikere...

bırak dayak atmayı el kaldırması bile şiddete meylini gösterir o yüzden böle erkeklerden olduğunca uzağa kaçıcaksın hakediyo mantığınıda anlamış diilm zaten saçma sapan kimse dayağı haketmez sözle müdahale edersin baktın olmuyo çekersin gidersinde o zaman seven erkek dövmez döven erkekte sevmez bu iki tezat kelimenin yan yana aynı cümlede olması bile yanlışş :D

Geri