Erkek çocukları sünnet olma kararlarını 18 yaşından sonra kendileri mi vermelidir?

Konu sahibi son olarak 1673 gün önce görüldü
18 Yasında cocuk mu oluyor erişkin oluyor baltaylamı kestircez onun seyini ya ne sacma konular bunlar benim cocugum benim düşüncem kimse karısamaz o kadar.Ağaç yaş iken eğilir.Afedersin ama kücük ken verilmeyen bir takım bilgiler büyüdümü kimseye veremezsin.

18 yaşından sonra bağ makasından mı kestirecekler ?
Küçükken kessinler

artistlikte ustumuze yok yani. yeryuzunde penis kanserinin yok denecek kadar az olduğu iki ulke turkiye ve israildir. sebebi sunnet kulturudur. temizlik ulan bu iste. hani islama karsit bir fikir atip modern olalim da ne olursa olsun dimi? delikanliysan aşı yaptirma, 18 ini beklet cocugun hadi.

40ım çıkmadan olmuşum oh mis kafa rahat.
18inden sonra sünnet için balta, bahçe makası falan önerenler olmuş, maşallah beyler baba tarafı eski afro-amerikalı kölelere mi dayanıyor? .p

Ve modeli kendimiz belirlemeliyiz, ben mesela afro model seviyorumdur, ona göre kesilmeli, kimi der ki amerikan tıraşı olsun yanları alalım filan, yani çeşit olabilir sonuçta çalışılacak alan mevcund.

kürtaj konusunda hanımlar nasıl benim bedenim benim kararım diyebiliyorsa pipisi olan erkek bireyi de reşit olduktan sonra bu kararı kendisi verebilmeli lakin sonrasında travmatik süreçlere sebep olabilir. bilemedim şimdi oğlum olsa napardım alkmfaga

18 yaşından sonra Sünnet düğününde Pikap üzerinde ve Entari ile şehri dolaşmak.

Yahu ne 18’i? Travma yaşamaması için önerilen yaş aralığı 0-2 yaştır. 2-6 yaş kesinlikle yaptırılmamalı. Doğduğunda hemen yaptırmak en temizi.

Geri