Erkek Çocuk Anneye, Kız Babaya Düşkün Olur

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 194 gün önce görüldü
Küçükken bana seni kim doğurdu dediklerinde babam dermişim.. Babama olan sevgim, aşkım bir başkadır. Sanırım ben bu sözün açık net bir kanıtıyım.​

Bende annem doğurdu diyordum normal olarak :P

Şaka bir yana bu genellemenin içinde bende varım :)

ben yokum valla annemin yerini kimse tutamaz :)

Çocukken babaya düşkün biriydim. Ama sadece çocukken.
Şuan kimseye düşkün değilim.

Baba baskadir ya. Onun kollari kadar guvenli hissettiginiz yer yok.
Ayrica yas ilerledikce bakiniz, ak sakallari ile daha bir tatli olur

Araya bi yere Kardeş'in de ilave edilmesini talep ettiğim söz :T:

Erkeğin en çok sevdiği aşkı anne aşkı sadece tek bir kişiye olur o da Anne ye

Olabilir. Kucukken de 'Babamla ben evlenecegim buyudugum de' derdim hep. Sonra diger kiz kardeslerim de aynisini derdi ve onun kavgasini yapardik 'Yok ben evlenecegim', digeri de 'Hayir, ben!' diye.

Kucukken babama daha fazla duskundum, oysa annemin yeri daha baska, daha ozel.

Babam = ♡
Babamı seviyorum
Babama aşığım

Çocukken hastanede hemşirenin beni sarsarak kucağından alması üzerine hastaneyi şikayet edip ortaligi ayaga kaldiran adam o :p dogdugum gun aglama sesinden "bu kesin benim kizim" diyen adama nasıl aşık olmam ....

+++ henüz daha yeni bir ergen iken erkek arkadaşın da olacak ileride bunları bana anlatacaksin artık annen yok ben senin hem annen hem babanım diyen Superman :p

Yeşil gözlerine hastayım adam:p
Anlayışına ve sabrina hayranım. Özgürlüğüne ve gezmelere düşkün yay burcu erkeğim :))))

Doğru bir tespit anneciyim bende ve bundan asla utanmam ..Düşkünlükten öte bir sevgi bende ki..

Doğru bi tesbit bende babama çok düşkünüm hala.Çocuklardada birebir yaşıorum bu durumu :) Kızım babacı oğullarım ise anneci :)

Ben anneme duskunum :benmi:

Tepetaklak Lidya :kiki:

Geri