erkek bakımı hakkında yardım.

• Kullanıcı nizar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3235 gün önce görüldü
özel mesaj atabilir misiniz?daha önce bir konu açtımda uygunsuzmuş özel mesajla sorayım.

Uygunsuz birşey yok burdan yazabilirsin yanlış algılamış arkadaşlar .d

siz yinede özel mesaj atın ters birşey olmasın,banlanmayayım.

yalnız konuyu sulandırmayalım,bu konuda kapanmasın.

Lütfen özel mesaj konusunda ısrarcı olmayın uc uca şifreleme uygulaması yok orda halyle güvenilir değil.
Pudralı eldivenle dediğim şeyi yapın aksilik çıkarsa o zaman tekrar görüşelim

Lütfen özel mesaj konusunda ısrarcı olmayın uc uca şifreleme uygulaması yok orda halyle güvenilir değil.
Pudralı eldivenle dediğim şeyi yapın aksilik çıkarsa o zaman tekrar görüşelim

sayın jose izmirli bana ciddi uyarıda bulundu.o yüzden burdan yazamam.özel mesajla bir soru soracağım.ona cevap verin yeterli.özel mesaj atabilir misiniz?ben dediğinizi yaptımda tekrar birşey soracağım.ama lütfen burdan yazmayın rahatsız olunuyormuş.

sayın jose izmirli bana ciddi uyarıda bulundu.o yüzden burdan yazamam.özel mesajla bir soru soracağım.ona cevap verin yeterli. özel mesaj atabilir misiniz? tek birşey soracağım.ben dediğinizi yaptımda tekrar birşey soracağım işte.ama lütfen burdan yazmayın rahatsız olunuyormuş.

Üzgünüm prensip dışı olur öyle.
Sorarsınız burdan cevaplarım iyi günler.

Üzgünüm prensip dışı olur öyle.
Sorarsınız burdan cevaplarım iyi günler.

forum kurallarına aykırıymış.forum admini izin vermiyor.prensip dışı olacak şeyi anlamadım.mesaj atın,iki dakika sorarım,sonra rahatsınız zaten.ne diye mesaj atmadığınızı anlayamadım.dediğim gibi forum admini izin vermiyor.

Sevgilim onaylamıyor bu iletişimi

Sanane başkasının genitalinden diyoe .s
ısrar etme lütfen

Hhahah :D

Ya evde hiçmi maske krem falan uğraşan biri yok :D onlardan kullan gitsin.
Kardeşim de benim eşyalarımı kullanır arada :T:

Geri