Erkek arkadaşınızın en yakın arkadaşı bir kız olursa bundan rahatsız olur musunuz?

Konu sahibi son olarak 3038 gün önce görüldü

Erkek arkadaşınızın en yakın arkadaşı bir kız olursa bundan rahatsız olur musunuz?

• Evet

Kullanılan: 16 72.7%
  • Hayır

Kullanılan: 5 22.7%
  • Bilmiyorum

Kullanılan: 1 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    22
olsun nolcak ... nolcak yani ben kendime güvenirim onu kızlar ordusana salsam bakir geri gelir o kadannn da eminim :))))

Bu soru yu okuyunca, aklima gelen diziler: Beni Boyle sev, Kavak yelleri ve adini Feriha koydum. Ve konu ya cevabim: rahatsiz olmam, sevdigim bu durum da nasil davranacagi bildigi surece.

olmam dıyen asırı rahat ve genıstır net.

Kız arkadaşım en yakın arkadaşı erkek olamaz :D o yüzden benimde en yakın arkadaşım kız olmaz :D

Sevgilim olduktan sonra benim en yakın arkadaşım da o olur. Diğerleri 2. 3. Olur olsa olsa :T:

yok arkadas ben asiri kiskancim kafasini koparirim sanirim :T:

Cocukluktan gelen bir kız arkadaşı var çok samimiler kıskanma'ma gerek yok,olabilir tabiki

Adam kendinden kıskanıyor beni erkek arkadaş bide olacak ölmeye niyetim yok :D
Ona sorarsanız Abarisin olamazz net konu kapanmıştır :p

Cocukluktan gelen bir kız arkadaşı var çok samimiler kıskanma'ma gerek yok,olabilir tabiki

Adam kendinden kıskanıyor beni erkek arkadaş bide olacak ölmeye niyetim yok :D
Ona sorarsanız Abarisin olamazz net konu kapanmıştır :p

Evet seni fanusa koyucam ne olmuş yani [emoji87][emoji57]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

direkt rahatsız olurum ya da olmam diyemiyorum. kızla tanışıp ölçüp tartmam lazım ama muhtemelen rahatsız etmez beni bu durum, biraz g*vatımdır dskjsjdk

olurum,kızdan yakın arkadaş olmaz.

hiç kız arkadaşı yoksa veya yakın bir kız arkadaşı yoksa, bir kaç ihtimal var onlar da genelde hep olumsuz..
-ya azılı sapıktır
-ya azılı hödüktür
tabii olmayabilir de.

bi önceki sevgilim yüzünden hepsini kaybettim pm kutum boş bekliyorum kızlar hadi pamuk eller pm ye

yo muzdarip bu konuda hatta beyfendi, neden beni fiştekliyorsun taptaze ilişkimde :D

erkek değil mi ? %100 güven duymayacaksın tabii ki...
hiç aldatmayacakmış gibi yüzüne gülüp, her an aldatacakmış gibi tedbirli olacaksın... sfdgasfdas

Geri