Erkek arkadaşınızın en yakın arkadaşı bir kız olursa bundan rahatsız olur musunuz?

Konu sahibi son olarak 3038 gün önce görüldü

Erkek arkadaşınızın en yakın arkadaşı bir kız olursa bundan rahatsız olur musunuz?

• Evet

Kullanılan: 16 72.7%
  • Hayır

Kullanılan: 5 22.7%
  • Bilmiyorum

Kullanılan: 1 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    22
Olurum,benden ayrılınca olsun telrar arkadaşı.

o ne demek; tabikide olurum.

Kıskanç olmayan hatun olur mu hiç. Abuk sabuk arkadaş olmadığı sürece delirmeye gerek yok. Arkadaşlarımızı ortak bilmeliyiz sonuçta.

Olurum yakin arkadas diye bisey yoktur

benim en yakın arkadaşlarım erkek onun da erkek olmalı :))))

Rahatsız olurum ben varken yakın bir arkadaşa gerek yok :p

Olurum..en yakın arkadaşı ben olmam lazım..bu soruyu tersten düşünüp yorumladım..

Kız arkadaşları olabilir tabi ki.. En yakin diye bir sey yok. Ben onun arkadasi da olurum :T:

Olurum. Çünkü kiz milleti cok pislik bazen :(((((

Yok olmam.

Notundibi: Sevgili olduğunuzda zaten kasten olmasa da, yakın arkadaşlarınızla aranıza gerekli mesafe giriyor. Bu kadar kasıp kasıp kıskançlık boyutuna taşımak yersiz. Ben sevgilisi olan erkek arkadaşlarımla, o kadar nadir görüşüyorum ki, sevgilim olduğunda da bu böyle oluyor zaten. İki insanın hayatlarıyla ilgili bir şeyler paylaşması, anılarının olması bu kadar sorun olmamalı. Aman üf, sonra niye Yek. Yek işte. :o

İlla olunur; ama sevgilim aradaki mesafeyi ayarlamalı.

Ben ona arkadaslik yapmasin demiyorum, hobi olarak yine yapsin;p yakinligin boyutuna bagli aslinda ama ben cok kiskanc bi insanim her an gozum donebilir:T:

Olabilir tabi lakin o kız benlede yakın ilişki kurduğu sürece :)

Geri