-
-
-
-
-
28 yaşındayım, yaklaşık bir yıldır bir ilişkim var. Erkek arkadaşımı seviyorum; bana karşı şefkatli, saygılı ve iyi biri ama son aylarda kafamı kurcalayan bir durum var ve bunu kimseye rahatça soramıyorum. Bazen tavırları, ilgi alanları ve özellikle kadınlarla kurduğu iletişim biçimi bana fazla yumuşak geliyor. Erkeksi davranışlar, konuşmalar seviyorum ben. Kendi bakımına aşırı özen göstermesi, duygusal tepkilerinin yoğunluğu, erkek arkadaş ortamlarından uzak durması, hatta bazı anlarda beden dili... İçimde istemediğim bir soru uyandırıyor. Acaba cinsel yönelimi konusunda farklı mı? Bunu yazarken bile utanıyorum. Çünkü bir insanın feminen tarafı olması eşcinsel olduğu anlamına gelmez, bunun farkındayım. Ama içimdeki huzursuzluğu da yok sayamıyorum. Aramızdaki fiziksel çekim zaman zaman güçlü, zaman zaman sanki isteksiz gibi. Bu da şüphemi besliyor. Bu konudan nasıl emin olacağım? Erkek arkadaşımın cinsel yöneliminin kesin olarak ne yönde olduğunu nasıl anlayabilirim? Yani bu belki de benim takıntım ya da kuruntum oldu bilmiyorum ama kafamı çok kurcalıyor bu sorular.