erkek arkadasımı optum acaba hamıle kalır mıyım

Konu sahibi son olarak 668 gün önce görüldü
ALINTI :nee:
sevgili guzin abla;
geçen gün erkek arkadaşımla bizim evin önünden sahile doğru yürüyorduk.
yine el eleydik yine son bir haftada olduğu gibi...
ama o zaman biraz farklıydı,içim kıpır kıpırdı,durup dururken o'na yumulup doya doya öptüm.sonra da dönüp arkama bakmadan eve kaçtım.
erkek arkadasımı optum acaba hamıle kalır mıyım​

tükürüğünü yutmuşsan evet kalırsın.

Bu tarz soruların geyik amaçlı sorulduğu çok aşikar
güzin abla ölmeseydi okkalı bir cevap verirdi

gecenlerde sorulan soruyu anımsadım

"Lens taksam çocuğum renkli gözlü olur mu?"

Güler misin aglar mısın...

insanın bazen
yumulup yumulup yuvarlanıp
öpesi geliyor

Haydar Dümen olsaydı böyle derdi.

Değerli okurum, kalmışsa kalmıştır. Kalmamışsa kalmamıştır. Sanırım kalmamıştır. Bu oran yüzde %100'dür.

dönüp arkama bakmadan eve kaçtım.

Keske baksaydin

Ben olaya farklı bir pencereden bakıp ülkemizde yetersiz olan cinsel eğitimsizlikten bahsetmek istiyorum.
Muhtemelen bunu yazan kızımız 13-14 yaşlarında ve o yaşlarda daha çocuk nasıl yapılır bir haber.
Cinselliğin kötü bir şey olduğunu düşünen ülkemiz ne yazık ki cinsel eğitimi bize çok görüyor.
Ayıp yatakta olur kavramı zaten herşeyi özetliyor. 2020 yılındayız lakin hala çocuklarımızı cinsel yönden nasıl davranmaları gerektiği konusunda eksik yetiştiriyoruz.
Kızlarımız belirli bir yaştan sonra regli oluyor bunu dahi söylerken ailelerine utanıyorlar, çekiniyorlar, okula gitmek istemiyorlar ya da erkek arkadaşları ile konuşmak. Regl olan kıza sen artık kadın oldun sıfatı yapıştırıyorlar ya da regl olan kıza evlenebilir gözü ile bakıyorlar.
Bunların hepsinin nedeni cinsellik konusunda yetersiz bilgi ve eğitimsizlikten kaynaklanıyor.
Örneğin bazı bölgelerimizde kadın 10-15 tane çocuk doğruyor, soruyorsun mecbur kaldım diyor. E kadın korunmadan bir haber olunca ne yapabilir ki..
Çok acı bir durum aslında bizde bu acılara gülüp geçiyoruz.
Cinsellik konusunda konuşunca dahi sapık, azgın, terbiyesiz damgası yediğimiz zaman artık şaşırmıyoruz.

Forumsalın karanlık çağı. Gözlerim kanadı resmen, hatırlatmayın bu tür konuları. İyi ki Onurcan yok.

Orta okuldaki bi' kızı aklıma getirdi jxjxjjx aptal intihar etmeye kalkışmıştı sirf bundan dolayı ahahaha

2005-2015 senelerinde dj akman dinleyip forumlarda takilan cogu kitle boyle.
"dadlu_cocuq" nicklilerin gulucuk olarak xD kullandigi msn zamanları. O jenerasyon su an korku filmi gibi geliyor. Kayip yillar mk... Adeta şaka makinası hepsi

Geri