Erkek arkadaşım cinsellik konusunda üstüme geliyor . Ne yapmalıyım?

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 650 gün önce görüldü
Hayatta hiçbirşey kendi istek ve yaşam kalitenizden üstün değildir... hani bi söz vardır gelin ata binmiş ya nasip demiş eğer sizin istemediğiniz bir durumsa elbette karşı çıkın ilerde yaşayacağınız pişmanlık aşkınızı kaybetmekten daha büyük acılar yaşatır size.. Ama elbetteki herkesin kararı kendinedir herkes namusunu kendisi için taşır ve karar sizin... Dini hükümler ve aile yaşantınıza uygun davranmak sadece sizin elinizde güçlü durun ve kendinizden emin olun ki karşı tarafta size karşı temkinli olsun

Amacı belli adamın kızı kullanmak için sevgili olmuş işte bırak gitsin zaten kullanıp kirlenip o atacakki.

en saçma sapan sabun reklamlarında bile kadınları soyundurup soyundurup ekran karşısına çıkara çıkara kadınları erkekler gözünde cinsel bir obje olarak görülmesine neden oldular.. buna toplum netsin erkek netsin!!!

Sadece karşındakini mutlu etmek için fedakarlık yapmamalısın, senin ne istediğin önemli.

Ara sıra üste gelenin değişmesi şart.

ahahaha konuya atılan yorumlar efsane. nerdesiniz eski üyeler nerdesiniz???

acaba benim hatunlar da böyle konu açıyo mudur lan sağda solda

ona bunun çok yanlış bir şey olduğunu söyle ve kalk masadan.

İstedikleri olunca ... diyorlar
Olmayınca ...

Siz siz olun kendinizi nasıl mutlu huzurlu hissediyorsanız öyle yaşayın..O istiyor diye değil..Bencilce davrananların amacı bellidir..

canım sen benim neremi sevdin diye
sor bakayım bi

E yani tabii ki üstüne gelecek konu o çünkü hatta üst üste gelebilirse daha ii derler

ay ben anlamadım glb .s

Geri