Erkek arkadaş- Koca evrimi

Konu sahibi son olarak 659 gün önce görüldü
Kızlar erkek arkadaslarından kız arkadaslarına fazla ıyı bahsederler.
Aynı kısı evlenırse o kısıyle kocasını komsularına yakınarak anlatır..
en makbul olanı kendıne saygısı olup sevdıgını kımseye anlatmaması , kendıne saklamasıdır bırazcık..:cici:

erkek arkadaş evrimleşip koca oluyorsa koca evrimleşince ne olacak merakla bekliyorum

Erkek arkadaşım kocam olmasın hic ya. Istemiyorum.

Bir de o adamdan çocuğunuz oluyor falan..

Erkekten kadına arkadaş olmaz.koca olur

bazen duymaktan gına gelıyor odayı terk edıyorum bosuna dınleyıp gunaha gırecegıme :/

Evlenen bütün arkadaşlarım kelleşti anasını satayım. Ne saçları kaldı ne kaşları... Yazık :l

hahahaha çok doğru bu yaaa : D

Annemin arkadaşları var bir araya geldiklerinde hepsi kocalarını çekiştiriyor ;) Dünyanın her yerinde aşağı yukarı böyle oluyor bu işler

Bir kadınla bir ömür aynı evi paylaşma düşüncesi kimseye korkunç gelmiyor sanırım :l üç dört hayatımız olsa belki biri feda edilebilir ama bir kere sahip olacağımız bu hayatta yemezler evlilik falan :l

Evlilik kadınlar için güzel bir şey galiba yoksa bu kadar evlenmeye meraklı kadın olmazdı. Sevgili den koca olmaz:p

Eskiden radyodan başka bi'şey yok... çamaşır ve bulaşık makinesi yok, ne bileyim piley siteyşın yok, lig tv yok, 3D tvler yok :l bar yok, gece hayatı yok derken evlenmek normal gelebilir... 2015 senesinde kadınlara muhtaç değiliz bence :l evde kalmış olmanın verdiği hırsla yazmıyorum tabii bunları :l

Bence evlilik 40 yasindan sonra olmalı.
yaşlaninca yalnız sıkılır insan.
O zaman evlenin bence.

Hadi aslan kocacım, bugün kiraları sen topla diyen bir kadınla olabilir tabii evlilik, kurban olurum :l

Kocasını kendine saklayana(çekiştirmeyene) ne mutlu.

Alıntı by climax; Erkekten kadına arkadaş olmaz.koca olur

reyiz zamanında ne güzel açıklamış ya...

Erkekler evlenince evrim geçiriyor demek ki kadın da onu farklı anlatıyordur.

Geri