Erkek aldatınca 'erkek adam' oluyor da bayan aldatınca neden 'kötü kadın' oluyor?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 903 gün önce görüldü
Aldatmak neden arkadaşlar ? Bunu anlamış degilim. İstemedigin bir ilişkin varsa insan gibi söyle. Ben seni istemiyorum..! Git sonra ne halin varsa gör. Aldatınca erkek adam olundugunuda ilk kez duyuyorum. Şerefsiz denildigini duymuştumda :D erkek adammış ya aldattı beni.. Diyen bir kişi görmedim daha.

Aldatmak değilde gayr-i meşru ilişki diyelim.Ataerkil toplumlarda bile ağırlıklı olarak erkeğin aldatmasının ''adamlık'' olarak görüldüğü söylenemez.

Sosyolojik bir durum.Anaerkil aile yapısına sahip toplumlarda erkek aldatınca erkek adam olmaz.Türkiye gibi ataerkil aile yapısının baskın olduğu toplumlarda olur genelde.Nedeni çok basit erkeğin kutsanması.Erkek çocuk doğurmanın marifet sanılması.Ebeveyn sorumluluklarımızı yüklenip çocuğumuza insani vasıfları yükleyemediysek erkek yada kız olmasınında bir önemi yok.

Günümüzde bayanlar erkeklerden dahada fesatlaşıyor bence..
Kadın erkek eşitliğine uyuyoruz güya :p

Dar bakış açısına sahip insanların erkeğin sırtını sıvazlayarak aferin oğlum diyerek gönderdiği yerlere kendi kızları düşünce namus cinayeti işleyen dengesiz insanların uydurması..

Ataerkil aile yapımızdan kaynaklanıyor. Erkek o yapar, erkek adam çapkın olur gibi..
Kadın yaparsa dünyanın sonudur. Eşit olmadığımızın ispatı da bu işte. Erkekler her zaman üstün tutulmaya çalışılıyor.

Birde bunu erkekler göğsünü gere gere marifetmiş gibi anlatır, kadın ise yanlış bişey yaptığını bilir ve ezilip büzülür yüzü kızarır. Halbuki erkek içinde kadın içinde aynı derece ayıptır , daha kötüsü aynı derecede günahtır.

erkek aldatinca nerden erkek adam oluyor kim cikarmis bilmiyorum ama aldatmanin cinsi olmaz adam gibi istemiyorum sevmiyorum dersin olur biter ki zaten seni severken gonlu kayan adamdan adamlik beklememek gerek senden sonra "seviyorum " diyenleride oyle yapicak

Benim algılayamadığım kaç tane aldatılmış kişi ya benim sevgilim adamın hasıymış beni aldata aldata bitiremedi falanmı diyorda bu erkek adam oluyor :D:D:D ayrıca kadınların kötü falan olduğuda yok onlar birer hanımefendi :D:D ayrıca erkeklerin bir adım önde tutulduğu toplumların sayısıda git gide azalıyor bu nedenle bu tartışmanın tartışılacak bi yanı yok

Toplum ne iki yüzlüdür yarabbi! Kadının çapkınına o... derler.Erkeğin o... ise çapkın.
Kadın çapkınlığını gizlice yapmak ister.Erkek ise açıkca.Çünkü çapkınlık erkeğe itibar getirir.Kadına ise sadece baş belası.
Çapkınlıkları yüzünden toplum onlara bir fatura çıkarsaydı,erkekler kadınların bugün yaptıklarından çok daha az çapkınlık yaparlardı.Çünkü erkekler korkaktır.
Çapkınlık görecelidir.Çapkın bir kadını elinde tutabilen bir erkek her sene bir kaç düzüne kadınla yatan bir erkekten çok daha çapkındır.
Emre YILMAZ / ŞEYTANIN FISILDADIKLARI

Aldatmanın erkeği kadını olmaz aldatan kişi erkek veya kadın farketmez şerefsizdir. Ne hikmetse bütün ilişkilerimde aldatılan ben oldum ve bayanlara dünyanın sonu olmadı? Bence o bayanlara baskı eskidendi şimdi dünyanın çivisi çıkmış erkeği de kızı da aldatıyor. Şahsen ben aldatan erkeğe erkek demem,aldatan kadına da başka türlü şeyler söylerim.

Biraz kaba tabir olucak ama erkeğin kaybedecek bir şeyi yok.. Genelde bu bakış açısı ile bakılır..

Kadına namus 1 defa verilir.Ve bizim buralarda erkek aldatinca hic erkek adam denmez.

Ne sacma baslik bu ikisi de şerefsiz oluyor

Evlenene kadar her sey mubah.

Yakında yol ortasında yapacaklar mezarlıkta camide yapıyorlar 50 yil sonra aldatmayani namussuz aldatani namuslu modern insan aydin kültürlü ınsan derler

Geri