Erkek Adam Pembe Giyer mi ?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Erkek Adam Pembe Giyer mi ?

• Evet

Kullanılan: 16 72.7%
  • Hayir

Kullanılan: 6 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    22
istiyorsa giyer
yakışıyorsa giyer
erkek adam şunu yapmaz, kızlar bunu yapmaz diye birşey yoktur. Herkesin tercihleri kendini bağlar

slip mayom mu geldi aklına bak gece gece naptırıyo bana bak :gamer: :D
Lan seni gebertirim :liv: Pislik ne iğrençlesiyorsun gece gece. :D
Geçen nickin pembe olmuştu ondan bahsettiğimi biliyorsun, gömerim seni buraya. :liv:

:D:D:D:D

hatırlatmasana :gamer: ne hatırlatıp hortlatıyosun konuyu ya:s:
En son bu tarz bir espri yaptığında sana neler etmiştim sen unuttun galiba. :liv: Neyse affediyorum bu seferlik. :D
Unutamıyorum ben ne yapayım, çok şeker olmuştun. O zaman senin sen olduğunu bilmiyordum yoksa iyi uğraşırdım. :D :D

En son bu tarz bir espri yaptığında sana neler etmiştim sen unuttun galiba. :liv: Neyse affediyorum bu seferlik. :D
Unutamıyorum ben ne yapayım, çok şeker olmuştun. O zaman senin sen olduğunu bilmiyordum yoksa iyi uğraşırdım. :D :D

sen ne edersen güzel edersin :dyg: ama etme rahat dur :gamer:

canım bak :D hortlatma konuyu millet unuttu ne güzel şşşşş :s: başıma iş açma :liv:

Bu tarz şeyleri sırf ayrım yapmak için eskilerden insanların hurafelerinden kaynaklanıyor.
Pembe mavi yok bilmem ne..
Pembe erkeğindir deselerdi erkek mavi giydiğinde sorun olacaktı.

Pembe kadınında değil. Bu tarz şeyler tamamen cinsiyet ve saçma ayrimlar.

Bknz: https://www.instagram.com/p/BPiIB6sB5fY/

Bu dizide iyi bir yaklaşım olmuş.

Lütfen giymesin dünya yakışıklısıda olsa pembeli gördümmü çok itici geliyo yahu..

Ben giyiyorum.
Erkek pempe giyer mi?
Ben erkek miyim?

Aa.

sen ne edersen güzel edersin :dyg: ama etme rahat dur :gamer:

canım bak :D hortlatma konuyu millet unuttu ne güzel şşşşş :s: başıma iş açma :liv:

Tamam kıyamam titretme dudağı. :D
Birdaha öyle pis espriler yapma bana ama ben senin asker arkadasın değilim. :liv: Unuttuysan hatırla benim tersim pistir. :liv:

Giyebilir

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kombini güzel oluşturursa çok da güzel gider. Hiç sevmediğim tonları(ki her renk için oluşabilecek bir durum) olsa da, bu durum "erkek adam pembe giymez" gibi bir yargı sunmama gerekçe değildir. Tabi benim pek fazla giymeme sebebim bu renk ile haşır neşir olmamamdan ileri geliyor.

Zaten renklerin toplumsal karşılığının tarihçesine bakıldığında da bunun altında yatan şeyin piyasanın daha fazla yararına olmasından olduğu görülebilir. Giyim sektörü için daha fazla üretkenlik ve daha fazla arz ve buna karşın daha fazla talep anlamına geldiği için bugüne dek bu şekilde reklam edildi. Bunu da bizim gibi toplumlara "erkek adam şunu yapmaz" gibi feodal söylemlerle şırınga ediyorlar. Tabi uyan uyuyor.

konuya bakip cevap yazacaktim meger konuyu ben acmisim : ))

En son 2006’da giymiştim.o günden bugüne renkli giyim almadım

Renklerin cinsiyeti yoktur bana göre. Herkes istediği rengi giyebilir güzel kombinleyince miss gibi de yakışıyor bence.

Geri