Erkeğin nişanlısına "evlenince annem de bizle yaşar" demesi

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Kadın da erkek de söylese problem. Ya ben anneme aşığım, sevdiğim adamın annesini de çok seveceğimden şüphem yok ama bir hastalık düşkünlük durumu olmadıkça evlerin ayrı olması gerektiğini düşünüyorum.

İstemem ben ya. Net.
Çok severim elimden gelen her şeyi yaparım ama aynı çatı altında yaşamak olmaz.
Ki bi arkadaşım sevdiği adamın babasını kabul etmişti çok büyük problemler yaşadı. araları bozuldu,baba öldükten sonra toparladılar.

Üçüncüler arayı her zaman bozar.

Karakterli ve saygılı insanlar için sorun olmaz . Fitne fesat yuvası olmuş insanlar bunu dert edebilirler.

Nişanlanmadan önce neden demiyor, kibarca emir olmuş bu.

Özel bir gerekçe yoksa aşırı gereksiz.
Anne için de çiftler için de.

Nişan öncesi belirtilmediği takdirde nişanın sonlanmasına sebep olabilir çünkü herkesin kabul edebileceği bir durum değildir.

Sormuyor yalnız, "yaşar" diyor. Emrivaki yapıyor. Üstüne bir de duygu sömürüsü yaptı mı tadından yenmez.

Oy oyy çok ince işler bunlar...

İki aile bir evde yaşamaz. Üstünlük mücadelesi başlar.

Ev ev üstüne olmaz der eskiler ki birçoğu da böyle bir deneyim yaşamıştır muhakkak, hariçten gazel değil yani. Yine ataların haklı olduğu bir gün daha hdjd Özel bir durum olmadıkça no. Özel durumun bile ne olduğu tartışılır. İki ailemi de çok seviyorum ama konu bu değil zaten. İlişkileri de bozar zaten böyle bir durum.

Allah sabır versin @yoSun .
Anca böyle üstesinden gelirsin. Dar alanda yaşamak strese sebep oluyor. Her evin bir düzeni var. Herkes o düzeni bilemediği için var olan düzen bozuluyor. Bir bozgun yaşandığında yeniden bir düzen kurmak gerekiyor ve bu da zor oluyor. Savaşlarda en etkili taktik, rakip ordunun düzenini bozmak üzere kurulur. Hızlı bir şekilde yeni bir düzen kurmaya veya düzenini korumaya bak.

hastalık da olsa, sapasağlam ayakta da her türlü zor, iki taraf için de. fakat bazen de kendi annemi düşününce hassaslaşabiliyorum. babam uzun bir süre önce vefat etti. abim ve ben evlenmiş olsak, annemi tek başına yaşatmak istemem; bizimle kalsın isterim.

ailesini hastalıklardan kaybeden ve bir yıldan fazla yatalak hasta kalmış biri olarak hata insanın halinden anladığımı düşünüyom
ailede hasta varsa sorgusuz sualsiz evde bakılması lazım
hasta değilse evde kalmasa bile en azından evlerin yakın olması lazım
aile önemli

Geri