erkeğin kezbanı

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
insanları ne kadar kırdığını önemsemeyen, ortamın "esprili çocuğu" olmak adına ağzına geleni söyleyen ama aslında incir reçeli izlerken gözyaşları sel olandır. halbuki, siz "o filmi çok severim of incir reçeli bla bla" deseniz, bir dakika dahi kaybetmeden, sizi bir şekilde yerin dibine sokacaktır.

*Bütün kızları etkileyebileceğini zanneden tiplerdir.

bilimum film ve dizilerde ağlayabilen biri olarak şimdi ben de mi kezbanım adına koyayım diye saga sola sorduğum erkek sınıflaması.
dipnot: incir reçelinde ağlamadım ama onla feci dalga geçmiştim. adam kondomun varlığından habersiz tüm film boyunca sevişemiyom diye ağladı, ağlaya ağlaya öldürdü kızı, nasıl geçmiyim :(

Bkz: Kezban ismiyle dalga geçilmez diyen üyenin zamanında kezbanlı konu açması alsalks

o dönemde kızlara kezban deyip duran bir arkadaşımız vardı sadece kızlara kullanılmayan bir sıfat olduğunun ispatı adına açılmış bir konudur Solcu İmam :p
arkasında durmiyacağım hiç bir hareketim yoktur

emo_erkek_95276_1.jpg

erkeğin Kamil'i olur

Kendini inanılmaz yakışıklı zanneder.
Azıcık vücut çalışıp biraz kaslandığında üstsüz fotoğrafını facebook veya twitter profilinde bulabileceğiniz erkektir.
Çevresinde gördüğü her kızın kendisinden hoşlandığını düşünür.
Bir kızla göz göze geldiği zaman güler ya da havalara girer.
Ona göre en karizmatiği, en delikanlısı hep o'dur.
v yaka giyinir, kıllarını gözümüze gözümüze sokar.
böyle kocaman yüzükler de takabilir ama takmayabilir de.
Muhtemelen plajda çok uzun bir deniz şortu giyer, her tarafı kıl yumağı içindedir ve boynunda garip bir kolye vardır, hatta şu zarlı kolye bile olabilir.
Saçlarının arkasından bir cücük bırakıp onu örebilir.
eski sevgilisine sayar söver, yeni sevgilisine toz kondurmaz.
Pantolonu her daim düşüktür, hiç giymesen de olurmuş dedirtirir.
Asla tartışmaya girilmez, kestirip atar, cahildir ama hep kendisi çok bilir..
Bilmediği işte dahi liderlik yapmaya kalkar, genelde sıvar batırır.

Bulunduğu ortamın şeklini almaya çalışan insan tipi kişilik sorunu ;d

Geri