''Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer'' sözüne katılıyor musunuz?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
''Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer'' sözüne katılıyor musunuz?

Her erkek sevgilisnin/eşinin güzel yemek yapmasını ister ;eşinin kendisi için uğraşmasından hoşlanır. Evet mideden geçiyor , katılıyorum bu söze..

Bence kulağından geçer. Ne kadar az dır dır o kadar iyi.
Ama benim kalbime giden yol kesinlikle midemden geçiyor.

Kesinlikle katılıyorum :)

Karnıyarığı güzel yapan kızla ciddi düşünürüm.

Erkekleri bilmem de babamın kalbine giden yol kesinlikle midesinden geçiyo :D

Aç erkek sinirli oluyor :d Önce karnının doyması lazım kalbe gidebilmek için :D

Çekilmez biriyimdir açken ben. Gözlerim kimseyi görmez, karşımdaki ne anlatır bilmem. Öyle çok yemek seçen bir değilimdir. Her şeyi yerim. Kalbime giden yol mutfaktan geçer mi sanmıyorum.

Karım çok harika yemek yapar ( Bunu anneme bile söyledim. Hayatıma daha onun kadar güzel yemek yapan biri girmedi.)
Ama benim kalbime giden yolun yemekle ilgisi yoktur.

kismen katiliyorum adam gul yuzunuze bakip doymuyor ama emine bedere de bayilmiyorlar.esinizle beraber yemek yapin :p

Çok güzel bir et yemeği ile her türlü kalbi sizindir kızlar :D
Sakın sebze yapmayın ama :D

ac adamin gozu birsey gormuyor , hele ben kendi babamdan bilirim gencken yemek hazir olmayinca cok sinir olurdu, ama o gelmeden masa hazir olunca daha bir memnun oluyor , oto yuzunde gulucukler aciyor.

Bence geciyor, midesini guzel doyurunca adam daha kalbi acik oluyor .d

her yerden geçiyo arkadaş
yemek yaparsın bu sefer dırdır yapıyon der ikisini yaparsın niye fıkır fıkır değilsin der hepsi olur sen maçtan anlamıyon der yorgun gelir güler yüzle karşılarsın niye gülüyon ben yorgunum der ,gülmessin bi güler yüz göstermessin der , derde der onların kalbi çok yönlü her yaptığın hareket kalbe gidiyo anlaşılan

ben bu konuya adamın gönlüne girdikten sonra midesine gidenin önemi yoktur diye bakıyorum (: tabi bu demek değildir çiğ et lapa pilav yerler :D azıcık mağrifet güleryüz tamamdır (:

kesinlikle katıldığım önermedir. erkeği elde etmek ve elde tutmak istiyorsan damak tadına hitap edeceksin gerisi kolay.

Beyler midenizden mi geçiyor gerçekten? Eğer öyleyse gastronomi okumaya başlayacağım…

Geri