Erkeğin Erkeği Kıskanması

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Eğer bir erkek;
*Yakışıklı ise
*Kendisinden daha iyi bir mevki ve makamda ise
*Çevresinde daha çok kız varsa
*Kendisinden daha çok seviliyorsa
hemcinsleri tarafından kıskanılır. :)

*Erkekler birbirlerinin sadece arabalarını kıskanırlar.

*Dostlukları daha sağlamdır.

Sende öyle birşey saydınki kız versiyonunu düşünüyorumda ölüme kadar gider (:

Yakışıklı olmadığım, hiç sevilmediğim ve hiç arkadaş çevrem olmadığı halde fazlasıyla kıskanıldığımı gördüğüm zamanlar oldu.

O sebeptir ki en yakın arkadaşlarım hep bayandır..

Bu durum benim anlayamadığım durum.
-Erkek erkeği kıskanmasın yahu

Bu durum sadece erkeğin hoşlandığı bir kız varsa o kızın çok yakın arkadaşı erkekse kıskanır

çok normal Bi durumdur.sürünün erkekleri alfa erkek olup daha fazla tohum saçmak için yarış halindedirler.dişiler sağlıklı nesiller için en güçlü ile çiftleşeceklerdir.

dayı mesela kenan imirzalıoğlunu kıskanırım ona yakın ona benzerleride kıskanırım çünkü adam karizma.

Kadının kadını kıskanmasından çok çok daha az bir orana sahip durumdur. En fazla kıskandıkları şey birbirlerinin baklavaları ya da arabalarıdır herhalde. Kadına geldiğinde, kıyafetinden makyajına, zayıflığından göğüs kalça ebatına, parasından mevkisine, sevgilisinden arkadaşlarına... Bir kadının kadını kıskanması için çok sebep varken erkek en fazla baklavasını kıskanıyor işte=)

Kıskanan erkeğe bende şahit olmadım hiç ama kıskanabilirler tabi onlarda insan :D

Ya kendinden yakışıklı ve üstün özelliklere sahiptir ya da sevdiği kızla sevgili olmuştur. Bu sebeplerden kıskanır. İkinci örneğe okulda şahit oldum. :)

Bir de herkesin onu kıskandığını zanneden salak tipler vardır.

Geri