Erkeğin aldatması mı daha ağır yoksa Kadınların mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Hangisi daha zordur’Erkeğin aldatması mı yoksa kadının aldatması mı?

• Erkeklerin

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kadınların

Kullanılan: 2 50.0%
  • Her ikisininde

Kullanılan: 2 50.0%
  • Erkek aldatır ama kadın tarafından aldatılmasını hazmedemez!

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Sizce hangisi derin izler bırakır?

Aldatmanın erkeği ya da kadını olmaz. Bir tarafın aldatması normalleştirilip diğerinin anormalleştirilemez. Aldatan erkeğe çapkın deyip kadına başka bir kavram ile hitap etmek kadar aldatan kim olursa olsun yaptığı namussuzluktur.

Cinsiyeti olmaz diyebiliriz ama mevcut gercekleride gormezden gelemeyiz.

Moruk erkek skinin dikine yani hayvansal icgudu ve ureme icgudusu ile hareket eder zaten kadinlar kadar romantik ve aska dair cokta hulyalarda degillerdir öküz varliklar olduklarinda da hem fikir olabiliriz.

Ama kadin severek aldatir , siginacak yeni liman olarak aldatir. Cinsellik 2.plandadir cogu zaman (istisnalar haric) siddet gordugu icinde aldatir. Kendisini koruyan bir erkegi liman olarak kullanmasi gibi bir faktorde var. Hangisinin yaptigi daha ahlaksizca dersek mevcut toplumda genel olarak kadina haksizlik etmis oluruz. Sonucta ataerkil milletiz oyle degil mi?
Erkegin elinin kiridir falan fismekan.

Kadinin ihaneti yikar abi. Truvali helen icin savas cikmis lan hesap edin.
Kimse kimseyi aldatmasin elbette herkes sevdigi ile mutlu mesut olsun demek istesemde bu ütopik bir dusunce olucaktir.

Bu baglamda hangi cinsiyete daha fazla onem veriyorsaniz sanirim o cinsin aldatmasi daha buyuk tepki ceker.

Daha bir suru sey anlatilabilir ama biz genel kani uzerinde durup degerlerimizi ve toplum ahlakimizi ona gore duzenlemeliyiz.
Aldatmak namussuzca bir harekettir.
Kadini erkegi olmaz diyelim.

.kadinin ihaneti yikar abi. Truvali helen icin savas cikmis lan hesap edin.
Kimse kimseyi aldatmasin elbette herkes sevdigi ile mutlu mesut olsun demek istesemde bu ütopik bir dusunce olucaktir.

Hacı abi selamün aleyküm hayırlı bayramlar shsjs

Burada kadının aldatma olayını masumlastirmaya çalışmış olabilir misin?

Hacı abi selamün aleyküm hayırlı bayramlar shsjs

Burada kadının aldatma olayını masumlastirmaya çalışmış olabilir misin?
Iyi bayramlar dostum. Yok harbiden mantik olarak dusundugum seyi soyledim. Ben de iki kez aldatildim genclik iliskilerimde bir gun de bu yasa gelmedik tabi. Ama genele yaymak olmaz. Ya uzerine konusulacak cok sey var ama genel bir kani olarak vardigim nokta bu.
Yanlislanabilir daha mantikli seyler varsa onlarada acigim tabi.
Masumluk goreceli be agam. Bazen masumane bir davranis cok buyuk etkilerde yaratabilir.

Hainliğin cinsiyeti olmaz.
İkiside sırtta aynı derinlikle hançer yarası açabilir.

Gokiye katiliyorum..
Adam seyinin derdinden aldatilar; bir kadin ise agirlikda limana siginmak icin belkide ask ugruna vs vs..

Ama cevabim bu konu ile ilgili; ALDATMANIN BAHANESI OLMAZ ADI BIR DAVRANISDIR. Ve asla ama asla AFFEDILMIYECEKLER LISTESINDEDIR

aklima nedense arkadasimin anneannesi geldi. o kadini acayip cok begeniyorum, saygi da duyuyorum. cok elegant geliyor bana, eski filmlerdeki aktrisler gibi. iste kadinin 25 yillik damadi intihar etti ve onun bununla ilgili yorumu tam olarak buydu: "gucsuz bir erkekti", agzini hafif egriterek, kaslarini kaldirarak, gozlerini yuvarlayarak. kucumsuyordu. yani gulmek istemiyorum, ama kadin bambaska bir seye odaklanmis durumda. duygusal bakmiyor. bu durumun onda uyandirdigi tek duygu, adamin basarisiz bir korkak olmasiydi. aldatma mevzulari da ayni sekilde. odak noktan, duruma karsi bakis acini komple degistiriyo. yikilmak biraz abartili geliyor bu yuzden. belki de ben buyudum, bilemedim.

Aldatma eylemi özünde haksızlık içerir, birilerinin kandırılması ve iyi niyetinin-güveninin kötüye kullanılmasıdır. Böyle olumsuz bir eylemin cinsiyet ayrımı olmaz. Aldatan kadar aldatmaya ortak olan da hatalıdır ve hiçbir bahanesi de yoktur.

cinsiyeti yok bu işin. erkek de aldatsa çirkin ve karaktersizlik, kadın da aldatsa çirkin ve karaktersizlik. ayrılın kardeşim, madem aldatma ihtiyacı duyup ihanet etme haysiyetsizliği göstereceksiniz hayatınızdaki insanı hayatınızda tutmayın. yaaa ama tek seferlik bir şeydi... başlarım senin tek seferliğine. ay çok yükseldim, gidiyom.

en ağırı geri al butonunun dosyaları tamamen sildiğini öğrendiğin an

Ne fark eder? Her iki türün ihaneti de şerefsizlik, karaktersizliktir.

Erkeklik ve kadınlık gururları vardır,bu gururlar yan yana gelince erkeğin gururu daha üstün gelir.Erkek gururunun incinmesi;etrafında bulunan her şeye yüksek menzilde zarar verir.Bu yüzden de kadının aldatması daha ağır kalır.

Geri