Erkeğin aksesuar olarak yüzük takması nasıl sizce?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Rahmetli dayımın üçlü destere dişli bir yüzüğü vardı. Benzerini google bulamadı. Yuh sana google.

Bir tane yüzüğüm var o da miras kalan bir değer. Onun haricinde birbirinden farklı doğal taş bileklik ve kolyelerim var. onları takarım.

Ben takmıyorum ama 6.5 yaşındaki yeğenim takı delisi yüzükleri kolyeleri bileklikleri...Küçük Barış Manço haspam.

Gümüş ve tarz bişey olursa taksın neden takmasın ki

Elleri guzelse guzel gorunebilir ayni tarzda karsi cinsede cok yakistiriyorum şu tarz yuzuk takmalarini parmaklari guzel olmali tabi.
Yoksa yakismaz beyaz tene gusel gider xd

kisa ve net

amaaan erkekdemi aksesuar takinir ya
erkekdemi kadin gibi aksesuarla süslenir yahu

erkegin tek bir aksesuari olur evlilik yüzügü yada nişan yüzügü

erkek yüzügü bahane edip 50 cesit aksesuar takinma

Ya niye herkes Ertuğrul Gazi çadırında doğmuş gibi 8 kilo taşlı osmanlı motifli yüzük takıyor acıma. Hep bunlar TERETE kılışlı padişah dizileri yüzünden.

Ben mesela Meryem'li yüzük isterdim, bir fülörtüküm vardı o da çok severdi Meryem'i, Apasa takıda Meryem'li gümüş kolye vardı onu alacaktım, aa kız yok, kısa ve zayıf da değildi, nerye kayboldu ya, pişt sakladın mı batim? Aa gitmiş galiba...

Meryem'li yüzüküm olsa da Şirince günlerimde taksam şarabımı biramı rakımı içerkene.

Sevgiliyken birbirimizi gaza getirmiştik eşimle, ben burnumu deldirecektim, o kulağını jfjf sonuç olarak ben tüydüm:d erkeklere kolye hariç her türlü aksesuarı yakıştırıyorum. Kolye de bazen, o konuda biraz daha zor beğenirim. Eşim de bileklik sever ve çok takar. Yüzüğünü de eksik etmez (tabii ki etmeyecek:emoji_nail_care:)

Parmagina mi .p

Geri