-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
PaRSa Eceline giderken bile suyun yolunu bulamadin, bak, arkandan atiyoruz iste, su sunuluyor, hala ecel yolunda. Erkek akli bu olsa gerek.
du şimdi kafam karıştı suyu döken sen su ileriye gidiyo demek hızlı bir şekilde U dönüşü yapıp suyun arkasına geçersem suyun yolunu bulmuş olurum böylelilkle ben ecele değil ecel bana gelmiş olabilir
fenistmisin sen erkeklerin aklını niye hor görüyon
Hic anlamiyorsun. U sekli yapip, donsen, ecel sana gelmiyor, sen ecelden kurtulmus oluyorsun. Hem suyu atan ben oldugum icin, suyun yolu kayboluyor. Yani suyun yolu sen oluyorsun ve eninde sonunda erkeklerin aklini hor gordugumu anliyorsun. Cunku su anlamani sagliyor. Yine ecelden kurtuldun bak, iyisin gene.
Konuyu kilitlemeden once, birsey itiraf etmem gerekiyor. O suyu ben ictim. Su yok. Ecele giderken korkudan halusinasyonlar gordun umut olarak. Elveda.
su ecelin yolunu değiştiriyorsa benim çok hızlı oluşumdan yola çıkaraktan hava basıncını ele alaraktan manyetik alan yer çekimini ve ışık yoğunluğunu işin içine katarsak su kaybolmadan ben U dönüşü yaparak suyun peşine düşmüş oluyorum ki su kaybolmamış oluyor suyu bulduğumuza göre ecelle işimiz yok konu kilit
Konuyu kilitlemeden once, birsey itiraf etmem gerekiyor. O suyu ben ictim. Su yok. Ecele giderken korkudan halusinasyonlar gordun umut olarak. Elveda.