Erkeği Delirtmenin Yolları

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
40'lıklar bile korkudan seslerini çıkartmıyorlar. Yapışırsın ve zor bırakırsın onları. Millet seni iyi tanıyor demekki.
Ne güzel zorbalıyorsunuz adamı belli ki kendi dalgasında şu ana kadar kaç tane kadın üyeyi taciz etti? kendi halinde takılan adam işte.. şayet öyle taciz bir durum olsa zaten anında şikayet edilir süresiz banlanırdı diye düşünüyorum…

Ne güzel zorbalıyorsunuz adamı belli ki kendi dalgasında şu ana kadar kaç tane kadın üyeyi taciz etti? kendi halinde takılan adam işte.. şayet öyle taciz bir durum olsa zaten anında şikayet edilir süresiz banlanırdı diye düşünüyorum…
adam kendisi diyor kuyruguna yapısıcam bırakmıcam diye, baskası diyince niye zorbalamak oluyor? kendi bu ve bunun gibi neler söylüyor kfldjj savunulan adama bak. allahım dünyayı yoket….

Ne zorbalaması yaaa, önce yazılanların tümünü oku. Sen aramıza girme, zorbalama olsa amert ağam söyler.

adam kendisi diyor kuyruguna yapısıcam bırakmıcam diye, baskası diyince niye zorbalamak oluyor? kendi bu ve bunun gibi neler söylüyor kfldjj savunulan adama bak. allahım dünyayı yoket….
Güzel yakalamışsın. Ben de aynen bu söyledikleri üzerinden yazdım.

Galatasaraylıysa feneri öv, fenerliyse galatasarayı öv özellikle maç günü çıldırıyorlar

Hanımcılık sizi delirmekten korur, hanımcılık candır. Hanımcılığın değeri bilinmeli.

• Beğen
Tepkiler: RK
şimdiki kadinlarin genel olarak varlıkları zaten yeterince delirtici. geçen gün acı içinde sabahın köründe hastaneye girdim. nöbeti biten üç-dört mesai arkadaşı o saatte şarkı türkü bağıra çağıra geçiyor önümden. ya Allah neşenizi bozmasın da bu ne rahatlık yani. hastane burası dimi? bak bunu şarkıcı ve inşaatçı olanlar haricinde hiçbir meslek grubundaki erkekten göremezsin yani. sokakta yürürken bile delirtici hareketlere şahit olabiliyoruz.

Sen başkasıyla konuşuyorsun…………

Şimdiki kadınlar çok cilveli Allah erkeklere kolaylık versin 🤣

Sadece sinirden mi deliriyor bunlar?

Gereksiz harcamalara ve borçlanmalara girin. Banka hesabınız da ortak olsun.

Biri de dememis niye delirtiyoruz durduk yere .p

Geri