Erkeği Delirtmenin Yolları

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
arkadaşlar insanlarla düşünceleriniz aynı olmak zorunda değil, tarzını tavrını beğenmiyor da olabilirsiniz ama şahit olmadığınız ya da tanımadığınız halde sürekli mert abi üzerinden bir zorbalamanız var, ne kadar doğru? aynı şeyi başka üyelere biri yapsa tepki gösterilir, işlem uygulanır ya da uyarı alınır ama nedense mert abi kendince umursamıyor, kendince cevap veriyor ya da bazı şeyleri tam ifade edemiyor diye adama istediğinizi diyebileceğinizi falan mı sanıyorsunuz anlamıyorum ki. kendisiyle çoğu konuda dünyanın en zıt insanı olabilirim, düşüncelerimizin birçoğunun uymadığını da biliyorum ama bu kendimde her hakkı bulacağım, istediğimi yazıp çizeceğim anlamına gelmiyor. geçende de adama karı kıza sarkıntılık ediyorsun tarzı şeyler yazıldı, hiç gereği yok. adam kendi kendine yazıyor eğleniyor işte ya. valla bu forum delirdi. küfretmicem.

arkadaşlar insanlarla düşünceleriniz aynı olmak zorunda değil, tarzını tavrını beğenmiyor da olabilirsiniz ama şahit olmadığınız ya da tanımadığınız halde sürekli mert abi üzerinden bir zorbalamanız var, ne kadar doğru? aynı şeyi başka üyelere biri yapsa tepki gösterilir, işlem uygulanır ya da uyarı alınır ama nedense mert abi kendince umursamıyor, kendince cevap veriyor ya da bazı şeyleri tam ifade edemiyor diye adama istediğinizi diyebileceğinizi falan mı sanıyorsunuz anlamıyorum ki. kendisiyle çoğu konuda dünyanın en zıt insanı olabilirim, düşüncelerimizin birçoğunun uymadığını da biliyorum ama bu kendimde her hakkı bulacağım, istediğimi yazıp çizeceğim anlamına gelmiyor. geçende de adama karı kıza sarkıntılık ediyorsun tarzı şeyler yazıldı, hiç gereği yok. adam kendi kendine yazıyor eğleniyor işte ya. valla bu forum delirdi. küfretmicem.

cok sagol dogruyu yazmisin

bende düşünüyordum aceba şikayetmi etsem diye
sonrada boşver deymez diyorum

hümanizm mabedi melodram. bu forumda amet'in yaptığı zorbalığı hiç kimse yapmıyor. sen herhalde kendisinin özellikle de, alkol ve dini başlıkları altında yaptığı yorumlara şahit olmadın ya da sadece işine geleni okuyorsun. bizim söylemlerimiz yanında ufak bir latife kalır. en azından benim söylemim. diğerleri onun hakkında ne yorum yapıyor beni bağlamıyor herkes kendinden mesul. tamam en kahraman sensin.

-
.
,
laf acilmişken bunuda söyleyimde herkes bilsin
bu forumda cok genc kizlar var bugüne kadar hic birtanesine asilmadim
cünkü hic biriside benim yaşidim deyil

yaşi gönlü uygun olan biri olsa amenna

yaşidima denk gelsem kuruguna yapişacam zaten
ama burdakilerin hepsi zaten kendi dünyasinda

bu forumda aslinda en sevdigim sey
küfür hakaret gibi şeylere musade edilmemesi

birgün cocuklarim foruma girdigimi görse ögrense babam seviyeli derler
ve seviyeli bir foruma girmisderler

topic basligina yanit olarak liste yazmaya gelmedim, ama sunu belirteyim;; topic basligini okuduktan sonra yuzumde cok seytani bir gulumseme ciki verdi. elimde degildi. demek ki hala icimde var, bence hepimizin icinde var *innocentangelevilsmirkemoji*

-
.
,
laf acilmişken bunuda söyleyimde herkes bilsin
bu forumda cok genc kizlar var bugüne kadar hic birtanesine asilmadim
cünkü hic biriside benim yaşidim deyil

yaşi gönlü uygun olan biri olsa amenna

yaşidima denk gelsem kuruguna yapişacam zaten
ama burdakilerin hepsi zaten kendi dünyasinda

bu forumda aslinda en sevdigim sey
küfür hakaret gibi şeylere musade edilmemesi

birgün cocuklarim foruma girdigimi görse ögrense babam seviyeli derler
ve seviyeli bir foruma girmisderler
Amert kuyruğumuza yapışacak korkusuyla herkes yaşını 30 altı gösteriyor.

Gökyüzündeki yıldızların sayısını saydığımda, senin ne kadar benzersiz olduğunu anlamak için bir ölçek bulamıyorum. Her bir çiçeğin açışı, senin gülüşünün naif zarafetini yansıtıyor. Denizin dalgaları, senin adımı söylemeye çabalıyor gibi, sana olan hayranlığımı ifade etmek için kelimeler yetersiz kalıyor. Güneşin her doğuşunda, senin varlığının ısısını hissediyorum ve dünyanın dönüşü, seninle birlikte daha anlamlı hale geliyor. Bir kuşun melodisi, senin sesinin yankısını taşıyor gibi, kalbim de seninle çarpıyor ve her atışında seni düşünüyor. Mevsimlerin değişimi, senin ruhunun renklerini yansıtıyor gibi, her yeni gün seninle dolu bir maceraya dönüşüyor. Gözlerin, bir ressamın tuvaline dokunur gibi, beni derinliklerine çekiyor ve orada kayboluyorum. Anlamsız gibi görünen her şey, aslında senin eşsizliğini ve güzelliğini yansıtıyor.

hümanizm mabedi melodram. bu forumda amet'in yaptığı zorbalığı hiç kimse yapmıyor. sen herhalde kendisinin özellikle de, alkol ve dini başlıkları altında yaptığı yorumlara şahit olmadın ya da sadece işine geleni okuyorsun. bizim söylemlerimiz yanında ufak bir latife kalır. en azından benim söylemim. diğerleri onun hakkında ne yorum yapıyor beni bağlamıyor herkes kendinden mesul. tamam en kahraman sensin.
kahramanlıkla işim yok ocean, adama yapılan ilk değil son değil. geçen gün yine denk geldim, bugün görünce de yazdım, sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. yazıp çizdikleriyle aynı düşünmediğimi de belirttim ama gelip de zıkkım iç dedi diye adama sapık muamelesi yapmaya da gerek yok. varsa sapıklığı, birini rahatsız etmişliği zaten herkes sesini de çıkarır, hakkını da savunur. ortalıkta köpek muamelesi yapıp bi de üste çıkmayın. teşekkürler.

Bırak şimdi bu ayakları, burada sabah akşam Şener Şen'in filimdeki babası gibi ben karı istirem, alın bana bu genç karıyı diyorsun şimdi ypk mecazi anlamda diyorum diyorsun.

yapma bunu gene yanlişsin

ben kadin istemiyom demedim
kadin istiyorum everin beni herzaman diyom
ama genc olsun hic demedim
ben herzaman genc olmasin didim

gencleri severim herzaman dedim ve diyorum
gencleri sevmek sevgili anlaminda deyil
genc ister erkek olsun ister kiz genel olarak gencleri severim

Bir çoğunun ekstra bişeyler yapmasına gerek yok :emoji_sunglasses:

yapma bunu gene yanlişsin

ben kadin istemiyom demedim
kadin istiyorum everin beni herzaman diyom
ama genc olsun hic demedim
ben herzaman genc olmasin didim

gencleri severim herzaman dedim ve diyorum
gencleri sevmek sevgili anlaminda deyil
genc ister erkek olsun ister kiz genel olarak gencleri severim
Kaç yaş olsun? Genç istemiyorum derken, sınır hangi yaş? 25 yeterli yaş mı?

Hanımköylü olması yolunda adımlar atın : D

yahu 25 gencecik kiz daha
hele bi kirkina gelsen olgun olsun

hanim köylü hic olamadim

kilibiklar icin onlar
40'lıklar bile korkudan seslerini çıkartmıyorlar. Yapışırsın ve zor bırakırsın onları. Millet seni iyi tanıyor demekki.

40'lıklar bile korkudan seslerini çıkartmıyorlar. Yapışırsın ve zor bırakırsın onları. Millet seni iyi tanıyor demekki.

beni karalamak icin her yola basvuruyon ha
arti kirki gecsin dedim kirk demedim

sence olgunluk yasi kacdir

Geri